Vaste trappen en ladders

Vaste zwembadtrappen en ladders op maat

Waar een zwembadtrap of -ladder voor recreatieve zwemmers een vanzelfsprekend onderdeel van het zwembad is, is het voor revaliderende cliënten een belangrijk hulpmiddel om ze veilig het water te laten betreden. Of u nu een zwembadtrap of zwembadladder voor een vaste of beweegbare zwembadbodem zoekt. Onze trappen voldoen aan de hoogste eisen en staan garant voor veiligheid.

Ga voor vragen over onze vaste trappen en ladders en services naar onze pagina met veelgestelde vragen of neem contact op met ons team.

Vaste zwembadtrappen en ladders op maat

Waar een zwembadtrap of -ladder voor recreatieve zwemmers een vanzelfsprekend onderdeel van het zwembad is, is het voor revaliderende cliënten een belangrijk hulpmiddel om ze veilig het water te laten betreden. Of u nu een zwembadtrap of zwembadladder voor een vaste of beweegbare zwembadbodem zoekt. Onze trappen voldoen aan de hoogste eisen en staan garant voor veiligheid.

Ga naar de pagina van de vaste trappen en ladders voor zwembaden.

Voordelen van onze Zwembadtrappen en ladders

Al onze producten overtreffen de Europese kwaliteits- en veiligheidseisen voor zwembaduitrusting geïnstalleerd in openbare en medische zwembaden (de NEN-EN 13451).

Het ontwerpen en fabriceren van zwembadtrappen en zwembadladders ligt volledig in ons eigen beheer. Dit betekent dat we alle mogelijke wensen en afmetingen kunnen leveren.

Door alleen RVS 316 te gebruiken in onze zwembadtrappen, wordt niet alleen de veiligheid gewaarborgd, maar ook de duurzaamheid bij intensief gebruik in de zwemzaal.

Maatwerk oplossingen

Eindeloos maatwerk is een filosofie die breed vertegenwoordigd in het assortiment trappen en ladders van Tieleman. Elke trap of ladder wordt exclusief ontworpen voor de ideeën en opties die de klant wenst. Zo heeft u bij Tieleman keuze uit diverse mogelijkheden die passen bij uw zwemzaal. 

Vaste zwembadtrap

De vaste zwembadtrap is een uitstekende optie voor zwembaden met een vaste vloer. Tieleman is gespecialiseerd in op maat gemaakte trappen die voldoen aan de EN-13451 regelgeving.

Het ontwerp, de fabricage van de diverse onderdelen en de montage van de trap worden in eigen beheer uitgevoerd voor een zo goed mogelijk resultaat en een zo kort mogelijke levertijd. Naast het op maat maken van de trappen is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een logo in de trap te graveren.

Vaste zwembadladder

De vaste zwembadladder is een uitstekende optie voor zwembaden met een vaste vloer en een beperkte ruimte. Tieleman is gespecialiseerd in op maat gemaakte trappen die voldoen aan de EN-13451 regelgeving.

Het ontwerp, de fabricage van de diverse onderdelen en de montage van de trap worden in eigen beheer uitgevoerd voor een zo goed mogelijk resultaat en een zo kort mogelijke levertijd.

Tieleman zwembadtechniek ondersteunt van A tot Z

Met meer dan 50 jaar ervaring, is Tieleman de enige specialist op het gebied van zwembadtechnologie, die alles zelf in huis heeft om u van A tot Z te ondersteunen. Tijdens de ontwerpfase denken we mee over regelgeving, bouwadvies en een efficiënte zwembadinrichting. De ontwikkeling en productie van hulpmiddelen, zoals de waterbehandelingsinstallatie, beweegbare bodems en modulaire baden, ligt bij ons. En dan voeren we ook zelf de onderhoudswerkzaamheden uit.

Kennis maken? Neem vrijblijvend
contact op!

Bekijk onze Projecten

Medisch Basalt beweegbare vloeren zwembadlift waterbehandeling 03 - tieleman zwembadtechniek

Basalt Revalidatie | Den Haag | Nederland

Door middel van drie afzonderlijk beweegbare vloeren, scheidingswanden (inclusief uitneembare hekken) en luie tredentrappen is het voor Basalt mogelijk om tegelijkertijd verschillende therapiesessies te geven.

Movable floor at the Sint Maartens clinic in Nijmegen for rehabilitation purposes.

Sint Maartenskliniek | Nijmegen | Nederland

Dankzij de beweegbare vloer met schuinstellingsoptie (12.50 x 6.00 m) en de zwembadlift kunnen de patiënten van de Sint Maartenskliniek onder begeleiding van een therapeut op een veilige en verantwoorde manier werken aan hun revalidatie.

Beweegbare bodems ingesteld op verschillende dieptes voor een veilige zwemomgeving voor kinderen.

Jeroen Bosch Ziekenhuis | Den Bosch | Nederland

Mede dankzij twee afzonderlijk beweegbare vloeren met scheidingswand, kunnen verschillende patiënten van het Jeroen Bosch Ziekenhuis tegelijkertijd werken aan hun revalidatie of deelnemen aan een therapiesessie.

Tieleman