Vaste trappen en ladders

Vaste zwembadtrappen en ladders op maat

Waar een zwembadtrap of -ladder voor recreatieve zwemmers een vanzelfsprekend onderdeel van het zwembad is, is het voor revaliderende cliënten een belangrijk hulpmiddel om ze veilig het water te laten betreden. Of u nu een zwembadtrap of zwembadladder voor een vaste of beweegbare zwembadbodem zoekt. Onze trappen voldoen aan de hoogste eisen en staan garant voor veiligheid.

Ga voor vragen over onze vaste trappen en ladders en services naar onze pagina met veelgestelde vragen of neem contact op met ons team.

Vaste zwembadtrappen en ladders op maat

Waar een zwembadtrap of -ladder voor recreatieve zwemmers een vanzelfsprekend onderdeel van het zwembad is, is het voor revaliderende cliënten een belangrijk hulpmiddel om ze veilig het water te laten betreden. Of u nu een zwembadtrap of zwembadladder voor een vaste of beweegbare zwembadbodem zoekt. Onze trappen voldoen aan de hoogste eisen en staan garant voor veiligheid.

Ga naar de pagina van de vaste trappen en ladders voor zwembaden.

Voordelen van onze Zwembadtrappen en ladders

Al onze producten overtreffen de Europese kwaliteits- en veiligheidseisen voor zwembaduitrusting geïnstalleerd in openbare en medische zwembaden (de NEN-EN 13451).

Het ontwerpen en fabriceren van zwembadtrappen en zwembadladders ligt volledig in ons eigen beheer. Dit betekent dat we alle mogelijke wensen en afmetingen kunnen leveren.

Door alleen RVS 316 te gebruiken in onze zwembadtrappen, wordt niet alleen de veiligheid gewaarborgd, maar ook de duurzaamheid bij intensief gebruik in de zwemzaal.

Maatwerk oplossingen

Eindeloos maatwerk is een filosofie die breed vertegenwoordigd in het assortiment trappen en ladders van Tieleman. Elke trap of ladder wordt exclusief ontworpen voor de ideeën en opties die de klant wenst. Zo heeft u bij Tieleman keuze uit diverse mogelijkheden die passen bij uw zwemzaal. 

Vaste zwembadtrap

De vaste zwembadtrap is een uitstekende optie voor zwembaden met een vaste vloer. Tieleman is gespecialiseerd in op maat gemaakte trappen die voldoen aan de EN-13451 regelgeving.

Het ontwerp, de fabricage van de diverse onderdelen en de montage van de trap worden in eigen beheer uitgevoerd voor een zo goed mogelijk resultaat en een zo kort mogelijke levertijd. Naast het op maat maken van de trappen is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een logo in de trap te graveren.

Vaste zwembadladder

De vaste zwembadladder is een uitstekende optie voor zwembaden met een vaste vloer en een beperkte ruimte. Tieleman is gespecialiseerd in op maat gemaakte trappen die voldoen aan de EN-13451 regelgeving.

Het ontwerp, de fabricage van de diverse onderdelen en de montage van de trap worden in eigen beheer uitgevoerd voor een zo goed mogelijk resultaat en een zo kort mogelijke levertijd.

Tieleman zwembadtechniek ondersteunt van A tot Z

Met meer dan 50 jaar ervaring, is Tieleman de enige specialist op het gebied van zwembadtechnologie, die alles zelf in huis heeft om u van A tot Z te ondersteunen. Tijdens de ontwerpfase denken we mee over regelgeving, bouwadvies en een efficiënte zwembadinrichting. De ontwikkeling en productie van hulpmiddelen, zoals de waterbehandelingsinstallatie, beweegbare bodems en modulaire baden, ligt bij ons. En dan voeren we ook zelf de onderhoudswerkzaamheden uit.

Kennis maken? Neem vrijblijvend
contact op!

Bekijk onze Projecten

Beweegbare zwembadbodem_De-Duiker_Zoeterwoude-04

Gemiva | Zoeterwoude | Nederland

Door de combinatie van een tweetal beweegbare zwembadbodems met scheidingswand en een hellingbaan kunnen cliënten van Gemiva onder begeleiding zwemmen en hydrotherapie oefeningen uitvoeren op de juiste zwemdiepte.

Pluryn_beweegbare-zwembadbodem-01

Pluryn | Nijmegen | Nederland

Het zwembad van Pluryn in Nijmegen beschikt over een compleet zwembadsysteem van Tieleman, bestaande uit een beweegbare zwembadbodem, een luie treden zwembadtrap en een waterbehandelingsinstallatie.

Beweegbare vloer medisch de Twinkeling in Horst-05

Dichterbij | Horst | Nederland

Zwemmen in verwarmd water kan voor cliënten met een handicap therapeutisch werken en een positieve invloed hebben op de spieren. Dankzij de beweegbare vloer van Tieleman kan dit op een veilige manier op de juiste zwemdiepte.

Tieleman