Medische zwembadlift therapiebad

Moeiteloos het zwembad betreden

Voor mindervaliden voelt het vaak als hele opgave om het zwembad in te komen. Daarom kost de overstap naar het water idealiter zo min mogelijk energie. Met onze hydraulische zwembadlift kunnen cliënten in een rolstoel of op een brancard snel, veilig én comfortabel het zwembad betreden. En dankzij de eenvoudige bediening is dat niet alleen fijn voor de cliënt, maar ook voor de professional.

Voordelen van onze zwembadliften

De mechanische bevestiging aan de vloer, het roestvrijstaal én de rechtstreekse koppeling aan rolstoel of brancard, maken onze zwembadliften uitermate veilig en comfortabel voor de cliënt.

Aan de lift bevestigt u eenvoudig een van onze rolstoelen of brancards. De frames zijn vervaardigd uit gepolijst RVS 316, waardoor corrosie wordt voorkomen.

Door alleen RVS 316 te gebruiken (en dus geen breekbaar plastic) wordt niet alleen de veiligheid gewaarborgd, maar ook de duurzaamheid bij intensief gebruik in de zwemzaal.

Dankzij het snel-wisselsysteem bevestigt u cliënten in een rolstoel of brancard gemakkelijk aan de zwembadlift, waarna u ze snel in het water kunt laten zakken.

Tieleman zwembadtechniek ondersteunt van A tot Z

Met meer dan 50 jaar ervaring, is Tieleman de enige specialist op het gebied van zwembadtechnologie, die alles zelf in huis heeft om u van A tot Z te ondersteunen. Tijdens de ontwerpfase denken we mee over regelgeving, bouwadvies en een efficiënte zwembadinrichting. De ontwikkeling en productie van hulpmiddelen, zoals de waterbehandelingsinstallatie, beweegbare bodems en modulaire baden, ligt bij ons. En dan voeren we ook zelf de onderhoudswerkzaamheden uit.

Kennis maken?
Neem vrijblijvend
contact op!

Bekijk onze Projecten

Koraal_Maasveld-04

Koraal | Maastricht

Dankzij de zwembadoplossingen van Tieleman is het zwembad van Koraal omgetoverd tot een rustgevende omgeving. De oplossingen lopen uiteen van een geïntegreerde bubbelbank tot zwembadtrappen.

Pluryn_beweegbare-zwembadbodem-01

Pluryn | Nijmegen

Het zwembad van Pluryn in Nijmegen beschikt over een compleet zwembadsysteem van Tieleman, bestaande uit een beweegbare zwembadbodem, een luie treden zwembadtrap en een waterbehandelingsinstallatie.

Ulingshof_beweegbare-zwembadbodem-01

OG Buitengewoon | Ulingshof

Doordat het zwembad van de Ulingshof is uitgerust met een beweegbare zwembadbodem kunnen de kinderen op de juiste diepte optimaal werken aan hun motorische vaardigheden of hun revalidatie.