Rolstoel medische zwembadlift

Comfortabel, veilig en snel

Onze zwembadrolstoelen voor de zwembadlift zijn verkrijgbaar met grote wielen (extra grip) en kleine wielen (extra wendbaarheid). Daarnaast is de zwembadrolstoel vervaardigd van de hoogste kwaliteit roestvaststaal. Dankzij ons snel-wisselsysteem hoeft uw cliënt niet in een oncomfortabele tilband gehesen te worden, maar kan hij of zij in de rolstoel rechtstreeks aan de lift gekoppeld worden. In slechts enkele seconden bevindt uw cliënt zich in het water, comfortabel, veilig en snel.

Voordelen van onze zwembadrolstoelen

De mechanische bevestiging aan de vloer, het roestvaststaal én de rechtstreekse koppeling aan rolstoel of brancard, maken onze zwembadliften uitermate veilig en comfortabel voor de cliënt.

Door alleen RVS 316 te gebruiken (en dus geen breekbaar plastic) wordt niet alleen de veiligheid gewaarborgd, maar ook de duurzaamheid bij intensief gebruik in de zwemzaal.

ZwembadRolstoel grote wielen

Om de toegang tot het zwembad met behulp van de zwembadlift voor rolstoelgebruikers vlot te laten verlopen, bieden wij een zwembadrolstoel met grote wielen aan. De grote wielen bieden stabiliteit en stellen de rolstoelgebruiker in staat zich zelfstandig te verplaatsen. De robuuste constructie is geschikt voor gebruikers tot 150 kg.

ZwembadRolstoel kleine wielen

Om de toegang tot het zwembad met behulp van de zwembadlift voor rolstoelgebruikers vlot te laten verlopen, bieden wij een zwembadrolstoel met kleine wielen aan. De kleine wielen maken het gemakkelijk om de rolstoel te manoeuvreren. In tegenstelling tot de rolstoel met grote wielen, kan de rolstoel alleen worden verplaatst met de hulp van een andere persoon, wat de veiligheid verhoogt. Dankzij de robuuste constructie kunnen gebruikers tot 150 kg de rolstoel gebruiken.

Tieleman zwembadtechniek ondersteunt van A tot Z

Met meer dan 50 jaar ervaring, is Tieleman de enige specialist op het gebied van zwembadtechnologie, die alles zelf in huis heeft om u van A tot Z te ondersteunen. Tijdens de ontwerpfase denken we mee over regelgeving, bouwadvies en een efficiënte zwembadinrichting. De ontwikkeling en productie van hulpmiddelen, zoals de waterbehandelingsinstallatie, beweegbare bodems en modulaire baden, ligt bij ons. En dan voeren we ook zelf de onderhoudswerkzaamheden uit.

Kennis maken?
Neem vrijblijvend
contact op!

Bekijk onze Projecten

Koraal_Maasveld-04

Koraal | Maastricht

Dankzij de zwembadoplossingen van Tieleman is het zwembad van Koraal omgetoverd tot een rustgevende omgeving. De oplossingen lopen uiteen van een geïntegreerde bubbelbank tot zwembadtrappen.

Pluryn_beweegbare-zwembadbodem-01

Pluryn | Nijmegen

Het zwembad van Pluryn in Nijmegen beschikt over een compleet zwembadsysteem van Tieleman, bestaande uit een beweegbare zwembadbodem, een luie treden zwembadtrap en een waterbehandelingsinstallatie.

Ulingshof_beweegbare-zwembadbodem-01

OG Buitengewoon | Ulingshof

Doordat het zwembad van de Ulingshof is uitgerust met een beweegbare zwembadbodem kunnen de kinderen op de juiste diepte optimaal werken aan hun motorische vaardigheden of hun revalidatie.