Verstelbare hoogte brancard medische zwembadlift

EEN ERGONOMISCHE EN VEILIGE TRANSITIEN NAAR HET ZWEMBAD

Om de toegang tot het zwembad met behulp van de zwembadlift veilig en comfortabel te laten verlopen biedt Tieleman de verstelbare hoogte brancard aan. Deze zwembad brancard beschikt over een hydraulisch systeem waarmee de zwembad brancard via een voetpedaal in hoogte kan worden versteld. Hierdoor kan de behandelaar de cliënt gemakkelijk in de juiste positie brengen voor een comfortabele en veilige transitie naar het zwembad.

Dankzij ons snel-wisselsysteem hoeft uw cliënt niet in een oncomfortabele tilband gehesen te worden, maar kan hij of zij op de zwembad brancard rechtstreeks aan de lift gekoppeld worden. Hierbij wordt de stretcher losgekoppeld van het onderstel. In slechts enkele seconden bevindt uw cliënt zich in het water. Comfortabel, veilig en snel. Daarnaast zijn de zwembad brancards vervaardigd van de hoogste kwaliteit RVS 316. 

Voordelen van onze zwembadbrancards

De mechanische bevestiging aan de vloer, het roestvaststaal én de rechtstreekse koppeling aan de brancard, maken onze zwembadliften uitermate veilig en comfortabel voor de cliënt.

Door alleen RVS 316 te gebruiken (en dus geen breekbaar plastic) wordt niet alleen de veiligheid gewaarborgd, maar ook de duurzaamheid bij intensief gebruik in de zwemzaal.

Tieleman zwembadtechniek ondersteunt van A tot Z

Met meer dan 50 jaar ervaring, is Tieleman de enige specialist op het gebied van zwembadtechnologie, die alles zelf in huis heeft om u van A tot Z te ondersteunen. Tijdens de ontwerpfase denken we mee over regelgeving, bouwadvies en een efficiënte zwembadinrichting. De ontwikkeling en productie van hulpmiddelen, zoals de waterbehandelingsinstallatie, beweegbare bodems en modulaire baden, ligt bij ons. En dan voeren we ook zelf de onderhoudswerkzaamheden uit.

Kennis maken?
Neem vrijblijvend
contact op!

Bekijk onze Projecten

Koraal_Maasveld-04

Koraal | Maastricht

Dankzij de zwembadoplossingen van Tieleman is het zwembad van Koraal omgetoverd tot een rustgevende omgeving. De oplossingen lopen uiteen van een geïntegreerde bubbelbank tot zwembadtrappen.

Pluryn_beweegbare-zwembadbodem-01

Pluryn | Nijmegen

Het zwembad van Pluryn in Nijmegen beschikt over een compleet zwembadsysteem van Tieleman, bestaande uit een beweegbare zwembadbodem, een luie treden zwembadtrap en een waterbehandelingsinstallatie.

Ulingshof_beweegbare-zwembadbodem-01

OG Buitengewoon | Ulingshof

Doordat het zwembad van de Ulingshof is uitgerust met een beweegbare zwembadbodem kunnen de kinderen op de juiste diepte optimaal werken aan hun motorische vaardigheden of hun revalidatie.