Verstelbare hoogte brancard medische zwembadlift

EEN ERGONOMISCHE EN VEILIGE TRANSITIE NAAR HET ZWEMBAD

Om een soepele transitie naar het zwembad te verzorgen voor gebruikers met een beperkte mobiliteit is de in hoogte verstelbare brancard van Tieleman ontwikkeld. De brancard beschikt over een hydraulisch systeem waarmee het ligbed via een voetpedaal in hoogte kan worden versteld. Hierdoor kan de behandelaar de cliënt gemakkelijk in de juiste positie brengen voor een comfortabele en veilige transitie naar het
zwembad.

Voordelen van onze zwembadbrancard

De mechanische bevestiging aan de vloer, het roestvaststaal én de rechtstreekse koppeling aan de brancard, maken onze zwembadliften uitermate veilig en comfortabel voor de cliënt.

Door alleen RVS 316 te gebruiken (en dus geen breekbaar plastic) wordt niet alleen de veiligheid gewaarborgd, maar ook de duurzaamheid bij intensief gebruik in de zwemzaal.

productinformatie

De in hoogte verstelbare brancard heeft een draagvermogen tot ruim 150 kg en heeft een lichtgewicht RVS 316 frame. Hierdoor is de brancard niet alleen duurzaam, maar ook erg wendbaar. Dit beperkt de risico’s met betrekking tot het verplaatsen en manoeuvreren van de cliënt.

Maatvoering brancard - tieleman zwembadtechniek
Tieleman height adjustable stretcher e1670339373367 - tieleman zwembadtechniek

Snel-wisselsysteem lift

Neerklapbare zijhekken

Op richting blokkeerbare zwenkwielen

Zwenkwielen met rem

Voetpedaal voor hoogteverstelling

Tieleman zwembadtechniek ondersteunt van A tot Z

Met meer dan 50 jaar ervaring, is Tieleman de enige specialist op het gebied van zwembadtechnologie, die alles zelf in huis heeft om u van A tot Z te ondersteunen. Tijdens de ontwerpfase denken we mee over regelgeving, bouwadvies en een efficiënte zwembadinrichting. De ontwikkeling en productie van hulpmiddelen, zoals de waterbehandelingsinstallatie, beweegbare bodems en modulaire baden, ligt bij ons. En dan voeren we ook zelf de onderhoudswerkzaamheden uit.

Kennis maken? Neem vrijblijvend
contact op!

Bekijk onze Projecten

Berlin Medical Center MAS finshed 01 - tieleman zwembadtechniek

Berlin Medical Center | Abu Dhabi

Het medische zwembad van dit ziekenhuis is door ons voorzien van een alles-in-één zwembadoplossing. Het modulaire hydrotherapiebad biedt cliënten diverse mogelijkheden om te kunnen revalideren of werken aan hun motoriek.

Koraal_Maasveld-04

Koraal | Maastricht

Dankzij de zwembadoplossingen van Tieleman is het zwembad van Koraal omgetoverd tot een rustgevende omgeving. De oplossingen lopen uiteen van een geïntegreerde bubbelbank tot zwembadtrappen.

Pluryn_beweegbare-zwembadbodem-01

Pluryn | Nijmegen

Het zwembad van Pluryn in Nijmegen beschikt over een compleet zwembadsysteem van Tieleman, bestaande uit een beweegbare zwembadbodem, een luie treden zwembadtrap en een waterbehandelingsinstallatie.

Tieleman