Zoutelektrolyse systeem voor zwembaden

MEER DAN 35 JAAR ERVARING IN ÉÉN SYSTEEM

Zoutelektrolyse is een van de meest vooraanstaande technieken als het gaat om het desinfecteren van zwembadwater. Ruim 35 jaar geleden stonden we aan de basis van ons eerste, in-house ontwikkelde zoutelektrolyse systeem. Elk jaar hebben we dit systeem doorontwikkeld, getoetst en weer verbeterd. Het resultaat? Een state of the art zoutelektrolyse systeem met tal van voordelen.

Ga voor vragen over onze zoutelektrolyses en services naar onze pagina met veelgestelde vragen of neem contact op met ons team.

Tieleman Sterox 60 zoutelektrolyse systeem voor zwembaden in een technische ruimte

Voordelen van onze zoutelektrolyse systeem

Dankzij proportionele aansturing wordt de chloorproductie automatisch aangepast naar behoefte van het water en blijven schommelingen in de chloorwaarde tot een minimum beperkt.

Ons zoutelektrolyse systeem werkt met een minimum aan elektrische en mechanische onderdelen. Hierdoor treedt weinig slijtage op en blijft het systeem onderhoudsarm.

Chloor wordt ter plekke in het apparaat geproduceerd uit enkel en alleen keukenzout. U hoeft dus geen chemicaliën te vervoeren en/of op te slaan.

Zonder al teveel omkijken verbruikt ons membraan elektrolyse systeem altijd de juiste hoeveelheid zout. Het proces is zó efficiënt ingericht, dat u er relatief weinig tijd en materiaal aan kwijt bent.

Een additionele functie van het systeem kan het bijproduct van zoutelektrolyse ‘natronloog’ inzetten om de pH-waarde van het zwembadwater te corrigeren.

Middels een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk bedieningspaneel kunt u onze zoutelektrolyse eenvoudig bedienen.

Tieleman zwembadtechniek ondersteunt van A tot Z

Met meer dan 50 jaar ervaring, is Tieleman de enige specialist op het gebied van zwembadtechnologie, die alles zelf in huis heeft om u van A tot Z te ondersteunen. Tijdens de ontwerpfase denken we mee over regelgeving, bouwadvies en een efficiënte zwembadinrichting. De ontwikkeling en productie van hulpmiddelen, zoals de waterbehandelingsinstallatie, beweegbare bodems en modulaire baden, ligt bij ons. En dan voeren we ook zelf de onderhoudswerkzaamheden uit.

Kennis maken? Neem vrijblijvend
contact op!

Bekijk onze Projecten

Medisch Basalt beweegbare vloeren zwembadlift waterbehandeling 03 - tieleman zwembadtechniek

Basalt Revalidatie | Den Haag | Nederland

Door middel van drie afzonderlijk beweegbare vloeren, scheidingswanden (inclusief uitneembare hekken) en luie tredentrappen is het voor Basalt mogelijk om tegelijkertijd verschillende therapiesessies te geven.

Beweegbare bodems ingesteld op verschillende dieptes voor een veilige zwemomgeving voor kinderen.

Jeroen Bosch Ziekenhuis | Den Bosch | Nederland

Mede dankzij twee afzonderlijk beweegbare vloeren met scheidingswand, kunnen verschillende patiënten van het Jeroen Bosch Ziekenhuis tegelijkertijd werken aan hun revalidatie of deelnemen aan een therapiesessie.

Pluryn_beweegbare-zwembadbodem-01

Pluryn | Nijmegen | Nederland

Het zwembad van Pluryn in Nijmegen beschikt over een compleet zwembadsysteem van Tieleman, bestaande uit een beweegbare zwembadbodem, een luie treden zwembadtrap en een waterbehandelingsinstallatie.

Tieleman