Tieleman_Blauw_NLZWEMBADTECHNIEK

Hydrotherapie oplossingen voor revalidatiecentra, ziekenhuizen en zorginstellingen

Tieleman levert al sinds 1970 hoogstaande medisch kwaliteit aan meer dan 200 instellingen. Door onze jarenlange ervaring en nauw contact met zorginstellingen weten wij precies waar de wensen en behoeften van onze medische markt liggen. Dankzij onze beweegbare vloeren, zwembadliften en vele andere hydrotherapie oplossingen kunnen diverse doelgroepen optimaal gebruik maken van de faciliteiten van het therapiezwembad.

Onze producten

Bekijk onze Projecten

Berlin Medical Center MAS finshed 01 - tieleman zwembadtechniek

Berlin Medical Center | Abu Dhabi

Het medische zwembad van dit ziekenhuis is door ons voorzien van een alles-in-één zwembadoplossing. Het modulaire hydrotherapiebad biedt cliënten diverse mogelijkheden om te kunnen revalideren of werken aan hun motoriek.

Koraal_Maasveld-04

Koraal | Maastricht

Dankzij de zwembadoplossingen van Tieleman is het zwembad van Koraal omgetoverd tot een rustgevende omgeving. De oplossingen lopen uiteen van een geïntegreerde bubbelbank tot zwembadtrappen.

Pluryn_beweegbare-zwembadbodem-01

Pluryn | Nijmegen

Het zwembad van Pluryn in Nijmegen beschikt over een compleet zwembadsysteem van Tieleman, bestaande uit een beweegbare zwembadbodem, een luie treden zwembadtrap en een waterbehandelingsinstallatie.

Zij gingen u voor