Tieleman_Blauw_NLZWEMBADTECHNIEK

Hydrotherapie oplossingen voor revalidatiecentra, ziekenhuizen en zorginstellingen

Tieleman levert al sinds 1970 hoogstaande medisch kwaliteit aan meer dan 200 instellingen. Door onze jarenlange ervaring en nauw contact met zorginstellingen weten wij precies waar de wensen en behoeften van onze medische markt liggen. Dankzij onze beweegbare vloeren, zwembadliften en vele andere hydrotherapie oplossingen kunnen diverse doelgroepen optimaal gebruik maken van de faciliteiten van het therapiezwembad.

Onze producten

Bekijk onze Projecten

Ulingshof_beweegbare-zwembadbodem-01

Mytylschool Ulingshof | Venlo | Nederland

Doordat het zwembad van Mytylschool de Ulingshof is uitgerust met een beweegbare zwembadbodem kunnen de kinderen op de juiste diepte optimaal werken aan hun motorische vaardigheden of hun revalidatie.

Multiple movable floors in one swimming pool for rehabilitation-01

Revant Revalidatie | Breda | Nederland

Dankzij diverse hydrotherapie hulpmiddelen van Tieleman, waaronder een tweetal beweegbare vloeren en een zwembadlift hebben de patiënten van Revant Revalidatie alles binnen handbereik om te werken aan hun revalidatieproces.

Movable floor for a hospital to work on rehabilitation of patients-01

Zuyderland Ziekenhuis | Sittard | Nederland

Het hydrotherapiebad van het Zuyderland Ziekenhuis is uitgerust met een beweegbare vloer en diverse hydrotherapieproducten. Hierdoor kunnen specialisten patiënten de juiste weerstand op het lichaam bieden om verantwoord te revalideren.

Tieleman