Scharnierbare zwembadladder

Het zwembad veilig betreden ongeacht de zwemdiepte

Een beweegbare bodem biedt veel mogelijkheden voor hydrotherapie en voor ontspanningsdoeleinden. Omdat de zwemdiepte voortdurend verandert is het belangrijk dat het zwembad op elke diepte comfortabel en veilig toegankelijk is. Een scharnierbare zwembadladder biedt veel mogelijkheden voor zwembaden met beperkte ruimte en/of voorzieningen waar geen geïntegreerde– of luie treden zwembadtrap gewenst is.

Of u nu een zwembadtrap voor een vaste of beweegbare bodem zoekt. Onze zwembadtrappen voldoen aan de hoogste eisen en staan garant voor veiligheid.

 

Voordelen van onze scharnierbare zwembadladder

De scharnierbare zwembadladder heeft weinig ruimte nodig en is daardoor de ideale oplossing voor zwembaden met een beweegbare bodem en beperkte ruimte.

Al onze producten overtreffen de Europese kwaliteits- en veiligheidseisen voor zwembaduitrusting geïnstalleerd in openbare en medische zwembaden (de NEN-EN 13451).

We ontwikkelen niet alleen trappen en ladders voor vaste bodems, maar ook voor beweegbare bodems. Zo kunnen u en uw cliënt, ongeacht de diepte, veilig het water in.

Het ontwerpen en fabriceren van beweegbare zwembadbodems en scharnierbare zwembadladders ligt volledig in ons eigen beheer. Dit betekent dat we alle mogelijke wensen en afmetingen kunnen leveren.

Tieleman zwembadtechniek ondersteunt van A tot Z

Met meer dan 50 jaar ervaring, is Tieleman de enige specialist op het gebied van zwembadtechnologie, die alles zelf in huis heeft om u van A tot Z te ondersteunen. Tijdens de ontwerpfase denken we mee over regelgeving, bouwadvies en een efficiënte zwembadinrichting. De ontwikkeling en productie van hulpmiddelen, zoals de waterbehandelingsinstallatie, beweegbare bodems en modulaire baden, ligt bij ons. En dan voeren we ook zelf de onderhoudswerkzaamheden uit.

Kennis maken?
Neem vrijblijvend contact op!

Bekijk onze Projecten

Koraal_Maasveld-04

Koraal | Maastricht

Dankzij de zwembadoplossingen van Tieleman is het zwembad van Koraal omgetoverd tot een rustgevende omgeving. De oplossingen lopen uiteen van een geïntegreerde bubbelbank tot zwembadtrappen.

Pluryn_beweegbare-zwembadbodem-01

Pluryn | Nijmegen

Het zwembad van Pluryn in Nijmegen beschikt over een compleet zwembadsysteem van Tieleman, bestaande uit een beweegbare zwembadbodem, een luie treden zwembadtrap en een waterbehandelingsinstallatie.

Ulingshof_beweegbare-zwembadbodem-01

OG Buitengewoon | Ulingshof

Doordat het zwembad van de Ulingshof is uitgerust met een beweegbare zwembadbodem kunnen de kinderen op de juiste diepte optimaal werken aan hun motorische vaardigheden of hun revalidatie.