RVS zwembad particulier

Uitzonderlijke kwaliteit en grenzeloos design

Tieleman RVS zwembaden combineren elegantie met de hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Wat uw verwachtingen ook zijn, onze RVS zwembaden zullen ze overtreffen.

Stelt u zich voor dat u geniet van uw zwembad, terwijl het zonlicht en de wolken schitteren en het RVS verlichten. Dit maakt uw leefruimte niet alleen elegant maar zorgt ook voor een ongeëvenaarde esthetische aantrekkingskracht. Als u op zoek bent naar een luxueus zwembad dat bij deze kenmerken past, dan is een RVS zwembad de beste keuze. Bovendien kunt u kiezen uit verschillende maten en vormen, zoals een ovaal, vierkant of rechthoekig.

Door het lichte karakter van het bassin (dat 10x lichter is dan beton!), kunnen veel constructies het totale gewicht dragen. Dus stelt u zich eens voor: heerlijk baden in de zon op uw dakterras. Dat is mogelijk met een RVS zwembad.

En dat is nog niet alles, want een RVS zwembad heeft nog veel meer te bieden.

Voordelen van onze
RVS zwembaden

RVS zorgt er niet alleen voor dat uw zwembadwater sneller opwarmt, maar is ook beter bestand tegen temperatuurschommelingen en vorst.

RVS 316 is uitermate geschikt voor zwembaden omdat het beter bestand is tegen chloriden en corrosie. Dat betekent minimaal onderhoud en een maximale levensduur.

Door de hoge corrosie-weerstand van RVS 316 wordt de groei van bacteriën verhinderd. Bovendien is een niet-poreus oppervlak relatief eenvoudig schoon te houden.

Het bassin kan als één kant en klare bak worden geplaatst alsook op locatie in elkaar worden gelast. Hoe dan ook is de plaatsingstijd korter dan bijvoorbeeld een betonnen zwembad.

RVS behoeft weinig onderhoud en staat garant voor een lange levensduur. Gecombineerd met het feit dat RVS 100% recyclebaar is, maakt het een bijzonder milieuvriendelijk materiaal.

Dankzij een gewicht dat ruim 10x lichter is dan beton, kun je RVS baden beter op bovenverdiepingen en minder zwaar belastbare oppervlakten plaatsen.

Tieleman zwembadtechniek ondersteunt van A tot Z

Met meer dan 50 jaar ervaring, is Tieleman de enige specialist op het gebied van zwembadtechnologie, die alles zelf in huis heeft om u van A tot Z te ondersteunen. Tijdens de ontwerpfase denken we mee over regelgeving, bouwadvies en een efficiënte zwembadinrichting. De ontwikkeling en productie van hulpmiddelen, zoals de waterbehandelingsinstallatie, beweegbare bodems en modulaire baden, ligt bij ons. En dan voeren we ook zelf de onderhoudswerkzaamheden uit.

Kennis maken?
Neem vrijblijvend
contact op!

Bekijk onze Projecten

Engeland | Gloucestershire

Het binnenzwembad (8,80m x 5,65m x 1,70m) van deze klant is uitgerust met een maatwerk beweegbare zwembadvloer inclusief geïntegreerde trap waarin de architectuur en de lijnen van de woning naadloos zijn doorgevoerd in het ontwerp.

Israël | Tel Aviv

Dit bijzondere buitenzwembad beschikt over een beweegbare vloer, zonnedek, onderbroken onderwater raam (10m x 3m x 0.3m) en een geïntegreerde trap. De uitdaging bij dit project zat in het combineren van deze verschillende onderdelen.

Israël | Tel Aviv (2)

Voor dit project in het buitenland (Israël) hebben wij een particulier buitenzwembad voorzien van een beweegbare vloer (20m x 6m). De vloer is traploos verstelbaar op elke gewenste diepte tot 1.80m.