RVS zwembad particulier

Een RVS ZWEMBAD IS Licht van gewicht maar gevuld met voordelen

RVS Zwembaden bieden de perfecte oplossing voor als je weinig ruimte hebt of een zwembad op de 1e of hogere verdieping wil plaatsen. Dankzij het lichtgewicht karakter van het bassin (10x lichter dan beton!) kunnen vele constructies het totaalgewicht dragen. Dus stelt u zich maar eens voor: heerlijk baden in het zonnetje op uw dakterras. Dat kan met een roestvrijstaal zwembad.

En dat is trouwens nog niet alles, want een RVS zwembad heeft nog veel meer te bieden.

Voordelen van onze
RVS zwembaden

RVS zorgt er niet alleen voor dat uw zwembadwater sneller opwarmt, maar is ook beter bestand tegen temperatuurschommelingen en vorst.

RVS 316 is uitermate geschikt voor zwembaden omdat het beter bestand is tegen chloriden en corrosie. Dat betekent minimaal onderhoud en een maximale levensduur.

Door de hoge corrosie-weerstand van RVS 316 wordt de groei van bacteriën verhinderd. Bovendien is een niet-poreus oppervlak relatief eenvoudig schoon te houden.

Het bassin kan als één kant en klare bak worden geplaatst alsook op locatie in elkaar worden gelast. Hoe dan ook is de plaatsingstijd korter dan bijvoorbeeld een betonnen zwembad.

RVS behoeft weinig onderhoud en staat garant voor een lange levensduur. Gecombineerd met het feit dat RVS 100% recyclebaar is, maakt het een bijzonder milieuvriendelijk materiaal.

Dankzij een gewicht dat ruim 10x lichter is dan beton, kun je RVS baden beter op bovenverdiepingen en minder zwaar belastbare oppervlakten plaatsen.

Tieleman zwembadtechniek ondersteunt van A tot Z

Met meer dan 50 jaar ervaring, is Tieleman de enige specialist op het gebied van zwembadtechnologie, die alles zelf in huis heeft om u van A tot Z te ondersteunen. Tijdens de ontwerpfase denken we mee over regelgeving, bouwadvies en een efficiënte zwembadinrichting. De ontwikkeling en productie van hulpmiddelen, zoals de waterbehandelingsinstallatie, beweegbare bodems en modulaire baden, ligt bij ons. En dan voeren we ook zelf de onderhoudswerkzaamheden uit.

Kennis maken?
Neem vrijblijvend
contact op!

Bekijk onze Projecten