Reviews

DE STANDAARD IN ZWEMBADTECHNIEK

Als betrouwbare producent en leverancier van hoge kwaliteit zwembadoplossingen zijn wij trots op ons uitgebreide klantenbestand. We hebben meer dan 200 medische instellingen en diverse particulieren voorzien van zwembadoplossingen op maat, uiteenlopend van beweegbare zwembadvloeren tot zwembadliften.

Bij Tieleman is geen enkel product standaard. Elk zwembad is uniek en dat geldt ook voor de bijbehorende opties. We passen productontwerpen graag voor u aan zodat deze perfect aansluiten op uw zwembad en wensen. (Bijna) alles is mogelijk! Lees hieronder een aantal reviews die onze klanten achterlieten. 

Tieleman zwembadtechniek service - tieleman zwembadtechniek

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Leon
Leon
Particuliere klant
Lees verder
Recentelijk heb ik mijn therapie/recreatie bad, ontwikkeld door Tieleman Zwembadtechniek, in gebruik genomen. Het is een super bad! De beweegbare zwembadvloer biedt mij als rolstoelgebruiker de perfecte uitkomst. Dankzij de beweegbare vloer kan ik op verschillende zwemdieptes trainen. Kortom, een state-of-the-art product, prachtige techniek, mooie afwerking en bovendien prettig, meedenkend personeel.
F. Wientjes
F. Wientjes
Directeur Bio Vakantieoord
Lees verder
Onze partner Tieleman zorgt ervoor dat ons bad voor kinderen met een beperking in topconditie is en aan alle moderne eisen voldoet. De bekwame en zorgzame service die zij geven zorgt ervoor dat wij ons bad met een beweegbare vloer, tilliften en luie treden trap dagelijks kunnen inzetten voor onze gasten. Hierdoor kunnen onze gasten met hun kinderen optimaal genieten van hun vakantie.
E. de Wit
E. de Wit
Senior projectleider Huisvesting ASVZ
Lees verder
In zowel de ontwerp- als de uitvoeringsfase is op een prettige wijze samengewerkt met de specialisten van Tieleman. Door de toepassing van de trap en patiëntenheffer is de toegankelijkheid en gebruik van het therapie bad vergemakkelijkt. De in de beweegbare vloer opgenomen starand biedt extra veiligheid voor de gebruikers.
E. van Noordenne
E. van Noordenne
Teamleider Bewegingsagogie ASVZ
Lees verder
De beweegbare vloer is zeer prettig in gebruik. Door de anti-slip bodem is voortbewegen door het bad goed te doen. De bediening is eenvoudig te gebruiken en zeer klantvriendelijk. De tillift is een duidelijke meerwaarde voor de doelgroep en de zwembad medewerkers. Het te water gaan gaat op een rustige vloeiende manier waardoor de cliënten geen spanning opbouwen tijdens de transfers.
Previous
Next

Tieleman zwembadtechniek ondersteunt van A tot Z

Met meer dan 50 jaar ervaring, is Tieleman de enige specialist op het gebied van zwembadtechnologie, die alles zelf in huis heeft om u van A tot Z te ondersteunen. Tijdens de ontwerpfase denken we mee over regelgeving, bouwadvies en een efficiënte zwembadinrichting. De ontwikkeling en productie van hulpmiddelen, zoals de waterbehandelingsinstallatie, beweegbare bodems en modulaire baden, ligt bij ons. En dan voeren we ook zelf de onderhoudswerkzaamheden uit.

Kennis maken? Neem vrijblijvend
contact op!

Bekijk onze Projecten

Berlin Medical Center MAS finshed 01 - tieleman zwembadtechniek

Berlin Medical Center | Abu Dhabi

Het medische zwembad van dit ziekenhuis is door ons voorzien van een alles-in-één zwembadoplossing. Het modulaire hydrotherapiebad biedt cliënten diverse mogelijkheden om te kunnen revalideren of werken aan hun motoriek.

Koraal_Maasveld-04

Koraal | Maastricht

Dankzij de zwembadoplossingen van Tieleman is het zwembad van Koraal omgetoverd tot een rustgevende omgeving. De oplossingen lopen uiteen van een geïntegreerde bubbelbank tot zwembadtrappen.

Pluryn_beweegbare-zwembadbodem-01

Pluryn | Nijmegen

Het zwembad van Pluryn in Nijmegen beschikt over een compleet zwembadsysteem van Tieleman, bestaande uit een beweegbare zwembadbodem, een luie treden zwembadtrap en een waterbehandelingsinstallatie.

Tieleman