Reviews

DE STANDAARD IN ZWEMBADTECHNIEK

Als betrouwbare producent en leverancier van hoge kwaliteit zwembadoplossingen zijn wij trots op ons uitgebreide klantenbestand. We hebben meer dan 200 medische instellingen en diverse particulieren voorzien van zwembadoplossingen op maat, uiteenlopend van beweegbare zwembadvloeren tot zwembadliften.

Bij Tieleman is geen enkel product standaard. Elk zwembad is uniek en dat geldt ook voor de bijbehorende opties. We passen productontwerpen graag voor u aan zodat deze perfect aansluiten op uw zwembad en wensen. (Bijna) alles is mogelijk! Lees hieronder een aantal reviews die onze klanten achterlieten. 

Tieleman zwembadtechniek service - tieleman zwembadtechniek

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Particuliere klant
Particuliere klant
Gorssel
Lees verder
Recentelijk heb ik mijn therapie/recreatie bad, ontwikkeld door Tieleman Zwembadtechniek, in gebruik genomen. Het is een super bad! De beweegbare zwembadvloer biedt mij als rolstoelgebruiker de perfecte uitkomst. Dankzij de beweegbare vloer kan ik op verschillende zwemdieptes trainen. Kortom, een state-of-the-art product, prachtige techniek, mooie afwerking en bovendien prettig, meedenkend personeel.
F. Wientjes
F. Wientjes
Directeur - Bio Vakantieoord
Lees verder
Onze partner Tieleman zorgt ervoor dat ons bad voor kinderen met een beperking in topconditie is en aan alle moderne eisen voldoet. De bekwame en zorgzame service die zij geven zorgt ervoor dat wij ons bad met een beweegbare vloer, tilliften en luie treden trap dagelijks kunnen inzetten voor onze gasten. Hierdoor kunnen onze gasten met hun kinderen optimaal genieten van hun vakantie.
E. de Wit
E. de Wit
Senior projectleider Huisvesting - ASVZ
Lees verder
In zowel de ontwerp- als de uitvoeringsfase is op een prettige wijze samengewerkt met de specialisten van Tieleman. Door de toepassing van de trap en patiëntenheffer is de toegankelijkheid en gebruik van het therapie bad vergemakkelijkt. De in de beweegbare vloer opgenomen starand biedt extra veiligheid voor de gebruikers.
E. van Noordenne
E. van Noordenne
Teamleider Bewegingsagogie - ASVZ
Lees verder
De beweegbare vloer is zeer prettig in gebruik. Door de anti-slip bodem is voortbewegen door het bad goed te doen. De bediening is eenvoudig te gebruiken en zeer klantvriendelijk. De tillift is een duidelijke meerwaarde voor de doelgroep en de zwembad medewerkers. Het te water gaan gaat op een rustige vloeiende manier waardoor de cliënten geen spanning opbouwen tijdens de transfers.
Previous
Next
C. van Donselaar
C. van Donselaar
Teamleider techniek en huisvesting - Basalt Revalidatie
Lees verder
In onze Basalt locatie in Den Haag is het therapiebad voorzien van een driedelige beweegbare bodem van Tieleman. Hierdoor kunnen wij optimaal gebruik maken van het bad én de hoogte aanpassen aan de behoefte van onze patiënten.
M. Nooiij
M. Nooiij
Gebouwbeheerder - Reade
Lees verder
Het zwembad met beweegbare vloer is voor ons een essentieel onderdeel van het revalidatieproces. Ondanks het feit dat ons zwembad al in 1991 in gebruik is genomen werkt alles nog prima. Dit is mede te danken aan de deskundige service van Tieleman Zwembadtechniek. Gezien het feit dat wij als Reade nog zeker 10 jaar op deze locatie blijven, hopen wij het zwembad samen met Tieleman in goede conditie te kunnen houden. Hierdoor kunnen revalidanten er nog veel plezier van hebben.
E. Wiedemeijer
E. Wiedemeijer
Serviceteam - Twinkeling Horst
Lees verder
Locatie Twinkeling Horst heeft een therapeutisch zwembad voor de mindervalide cliënten van Dichterbij. Tieleman is voor ons de deskundige en betrouwbare partner op het gebied van onderhoud en veiligheid voor ons bad. Daarnaast zijn medewerkers bij vragen gemakkelijk bereikbaar en is de samenwerking al jaren laagdrempelig en plezierig. Zeer aan te bevelen!
E. Bakker
E. Bakker
Projectleider (bouw) - Stichting Heliomare
Lees verder
Ik ben zeer tevreden over het contact met Tieleman in het voortraject en tijdens de uitvoering van de installatie van de zwembadlift. Tieleman communiceert helder en duidelijk en dat heeft geleid tot een goede en fijne samenwerking. Mochten er zaken in de uitvoering of planning anders verlopen dan op voorhand bedacht, dan werden wij tijdig geïnformeerd. Alle werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd zonder dat de gebruiker van het zwembad er hinder aan heeft ondervonden. Kortom, de zwembadlift van Tieleman is een waardevolle toevoeging aan ons therapiebad.

Tieleman zwembadtechniek ondersteunt van A tot Z

Met meer dan 50 jaar ervaring, is Tieleman de enige specialist op het gebied van zwembadtechnologie, die alles zelf in huis heeft om u van A tot Z te ondersteunen. Tijdens de ontwerpfase denken we mee over regelgeving, bouwadvies en een efficiënte zwembadinrichting. De ontwikkeling en productie van hulpmiddelen, zoals de waterbehandelingsinstallatie, beweegbare bodems en modulaire baden, ligt bij ons. En dan voeren we ook zelf de onderhoudswerkzaamheden uit.

Kennis maken? Neem vrijblijvend
contact op!

Bekijk onze Projecten

Trapzwembad commercieel Grand hotel Amrath

Grand Hotel Amrath | Amsterdam | Nederland

Het Grand Hotel Amrath is door ons voorzien van een gegrafeerde zwembadtrap op maat en een waterbehandelingsinstallatie. Om het ultieme relax gevoel te waarborgen zijn tevens verschillende jetstreams geplaatst.

Public pool with movable floor for competition swimming in Norway

Øksnes | Noorwegen

De openbare zwemfaciliteit in de Noorse plaats Øksnes wordt voorzien van een beweegbare vloer van 25.00 x 5.00 m met een scharnierende keerwand en een platformlift voor rolstoelgebruikers. Verder zal dit zwembad twee verschillende temperatuurzones hebben. Meer over dit project volgt binnenkort.

Tieleman