Grand Hotel Amrath | Amsterdam | Nederland

Het Grand Hotel Amrath is door ons voorzien van een gegrafeerde zwembadtrap op maat en een waterbehandelingsinstallatie. Om het ultieme relax gevoel te waarborgen zijn tevens verschillende jetstreams geplaatst.

Over Grand Hotel Amrath

Het Grand Hotel Amrath is een luxueus 5-sterren hotel wat gevestigd is in het Scheepvaarthuis in Amsterdam op slechts 500 meter van het Centraal Station. Het hotel beschikt over ruim 200 kamers, een Bar lounge en een Spa & Wellness centre.

Een luxueuze Spa & Welness centre

Voor dit project hebben wij een op maat gemaakte zwembadtrap ontwikkeld waarbij wij het logo van het hotel hebben gegrafeerd in beide zijkanten van de trap. Het zwembad is daarnaast voorzien van een waterbehandelingsinstallatie en de nodige jetstreams die zorgen voor het ultieme relax gevoel.

Zoutelektrolyse

Dankzij onze zoutelektrolyse met proportionele aansturing wordt de chloorproductie van het Grand Hotel Amrath automatisch aangepast naar de behoefte van het water, waardoor schommelingen in de chloorwaarde tot een minimum worden beperkt. Chloor wordt ter plekke geproduceerd uit enkel en alleen keukenzout. Men hoeft dus geen chemicaliën te vervoeren en/of op te slaan.

Vind je dit artikel leuk?

Artikel delen op Facebook
Artikel delen op Linkedin
Artikel delen op WhatsApp
Tieleman