Corendon Village Hotel | Badhoevedorp | Nederland

Het binnenzwembad van het Corendon Village Hotel in Badhoevedorp is door ons voorzien van een volledig geautomatiseerde waterbehandelingsinstallatie en een zoutelektrolyse met proportionele aansturing.

Over Corendon Hotel & Resorts

Het Corendon Village Hotel in Badhoevedorp is het grootste 4-sterren hotel van de Benelux. Het hotel ligt op een korte afstand van Amsterdam en het strand van Zandvoort. Het hotel kenmerkt zich dankzij de grote Boeing 747 die pal voor het hotel staat geparkeerd.

 

Volledig geautomatiseerde waterbehandeling

Dit zwembad is door ons voorzien van een volledig geautomatiseerde waterbehandelingsinstallatie. Dit wil zeggen dat er een minimaal beroep wordt gedaan op de technische dienst, zij hoeven enkel de  processen van de installatie te controleren en zo nu en dan de elektrolyse van zout te voorzien. 

Zoutelektrolyse

Dankzij onze zoutelektrolyse met proportionele aansturing wordt de chloorproductie van het Corendon Village Hotel automatisch aangepast naar de behoefte van het water, waardoor schommelingen in de chloorwaarde tot een minimum worden beperkt. Chloor wordt ter plekke geproduceerd uit enkel en alleen keukenzout. Men hoeft dus geen chemicaliën te vervoeren en/of op te slaan.

 

Ondersteuning wetgeving en advies 

Wij hebben Corendon verder volledig ondersteund met de wetgeving en het advies. Zo hebben wij bijvoorbeeld de nodige testen uitgevoerd, zoals de inkt-test. Deze test brengt de mogelijke dode hoeken van een zwembad in kaart.

Vind je dit artikel leuk?

Artikel delen op Facebook
Artikel delen op Linkedin
Artikel delen op WhatsApp
Tieleman