Basalt Revalidatie | Den Haag | Nederland

Door middel van drie afzonderlijk beweegbare vloeren, scheidingswanden (inclusief uitneembare hekken) en luie tredentrappen is het voor Basalt mogelijk om tegelijkertijd verschillende therapiesessies te geven.

Over Basalt Revalidatie

Basalt Revalidatie is een expertisecentrum met tien locaties in Zuid-Holland voor medisch specialistische revalidatiezorg. Bij Basalt worden cliënten behandeld met complexe motorische en/of cognitieve beperkingen.

Tegelijkertijd twee verschillende therapiesessies geven

Dankzij de drie afzonderlijk beweegbare vloeren, scheidingswanden (inclusief uitneembare hekken) is het voor Basalt (Den Haag) mogelijk om tegelijkertijd verschillende therapiesessies te geven. Hierdoor is Basalt in staat om efficiënter te werk te gaan, waardoor men optimale zorg kan bieden aan de cliënten.

Voor mindervaliden voelt het vaak als een hele opgave om het zwembad in te komen. Dankzij onze luie tredentrap en medische zwembadlift met snel-wisselsysteem kunnen de cliënten van Basalt Revalidatie snel, veilig én comfortabel het zwembad betreden.

Zoutelektrolyse

Dankzij onze zoutelektrolyse met proportionele aansturing wordt de chloorproductie van Basalt Revalidatie automatisch aangepast naar de behoefte van het water, waardoor schommelingen in de chloorwaarde tot een minimum worden beperkt. Chloor wordt ter plekke geproduceerd uit enkel en alleen keukenzout. Men hoeft dus geen chemicaliën te vervoeren en/of op te slaan.

Vind je dit artikel leuk?

Artikel delen op Facebook
Artikel delen op Linkedin
Artikel delen op WhatsApp
Tieleman