Jeroen Bosch Ziekenhuis | Den Bosch | Nederland

Mede dankzij twee afzonderlijk beweegbare vloeren met scheidingswand, kunnen verschillende patiënten van het Jeroen Bosch Ziekenhuis tegelijkertijd werken aan hun revalidatie of deelnemen aan een therapiesessie.

Over Jeroen Bosch Ziekenhuis

Het Jeroen Bosch Ziekenhuis (vernoemd naar de Bossche schilder Jeroen Bosch) is een algemeen ziekenhuis in den Bosch. Het ziekenhuis heeft een verzorgingsgebied voor ruim 360.000 inwoners en heeft naast de hoofdvestiging nog verschillende nevenvestigingen.

 

Eén bad voor meerdere doelgroepen

Voor de revalidatie van verschillende patiënten van het ziekenhuis hebben wij een tweetal afzonderlijk beweegbare vloeren met scheidingswand ontwikkeld. Hierdoor kunnen meerdere doelgroepen tegelijkertijd veilig het bad betreden voor een revalidatie- of therapiesessie.

De scheidingswand beweegt mee met de vloer die zich het dichtst aan het oppervlak bevindt. Hierdoor kan er geen opening ontstaan tussen de beweegbare vloeren en wordt beknellingsgevaar voorkomen.

Daarnaast kunnen de patiënten middels de twee luie tredentrappen (die meebewegen met de vloer) comfortabel, veilig en snel het bad betreden.

Vind je dit artikel leuk?

Artikel delen op Facebook
Artikel delen op Linkedin
Artikel delen op WhatsApp
Tieleman