ASVZ | Sliedrecht | Nederland

Met behulp van de therapeutische beweegbare vloer met geïntegreerde trap- en staranden en de zwembadlift is het zwembad van ASVZ te Sliedrecht op een veilige manier toegankelijk gemaakt voor cliënten met een handicap.

Over ASVZ

ASVZ is er voor iedereen met een verstandelijke beperking: jong en oud, licht en zwaar verstandelijk beperkt. Voor al deze mensen biedt ASVZ diagnostiek, behandeling en begeleiding.

 

Een veilige zwemomgeving

Middels de therapeutische beweegbare vloer kan ASVZ eenvoudig een veilige zwemomgeving creëren voor cliënten met een handicap. Door de unieke afwerking van de vloer (incl. anti-slip) wordt de flow van het bassin nauwelijks belemmerd. Dit zorgt voor een verbeterde waterdoorstroming, waardoor de algemene waterkwaliteit gewaarborgd wordt.

De geïntegreerde trap en sta-randen bewegen mee met de vloer, waardoor er geen kans is op beknelling. Dankzij het unieke systeem komen de sta-randen vanaf een diepte van 1.20 m tevoorschijn uit de hefvloer.

Medische zwembadlift

Voor mindervaliden voelt het vaak als een hele opgave om het zwembad in te komen. Dankzij onze medische zwembadlift met snel-wisselsysteem in combinatie met onze rolstoel en hoog-laag brancard kunnen de cliënten van ASVZ snel, veilig én comfortabel het zwembad betreden.

Vind je dit artikel leuk?

Artikel delen op Facebook
Artikel delen op Linkedin
Artikel delen op WhatsApp
Tieleman