Sint Maartenskliniek | Nijmegen | Nederland

Dankzij de beweegbare vloer met schuinstellingsoptie (12.50 x 6.00 m) en de zwembadlift kunnen de patiënten van de Sint Maartenskliniek onder begeleiding van een therapeut op een veilige en verantwoorde manier werken aan hun revalidatie.

Over Sint Maartenskliniek

De Sint Maartenskliniek is gespecialiseerd in de menselijke beweging. De Sint Maartenskliniek is in Nederland en Europa toonaangevend als het gaat om de behandeling van aandoeningen op het gebied van houding en beweging.

 

Renovatie beweegbare vloer na 30 jaar trouwe dienst

De oude beweegbare vloer is na bijna 30 jaar trouwe dienst vakkundig door ons verwijderd en vervangen door een nieuwe beweegbare vloer. Doordat de nieuwe beweegbare vloer is uitgerust met een schuinstellingsoptie kan de Sint Maartenskliniek er voor kiezen om één uiteinde dieper in te stellen, waardoor logischerwijs het andere uiteinde een hogere positie inneemt. Deze flauwe helling kan optimaal gebruikt worden voor het bieden van op- en aflopende weerstand gedurende een revalidatieproces.

Een uniek vloerdek wat de waterkwaliteit waarborgt

De beweegbare vloer is afwerkt met een anti-slip polypropyleen vloerdek. Dankzij de unieke afwerking van het vloerdek wordt de flow van het bassin nauwelijks belemmerd. Zo blijft de doorstroming van het water intact en wordt de waterkwaliteit gewaarborgd. 

 

Hydraulische zwembadlift

Naast de nieuwe beweegbare vloer is het zwembad van de Sint Maartenskliniek eerder dit jaar door ons voorzien van een nieuwe zwembadlift met vier rolstoelen met grote wielen. Dankzij de zwembadlift kunnen cliënten die fysiek ongemak ervaren gemakkelijk, veilig en snel het zwembad betreden.

Als team hebben wij hier een mooi resultaat opgeleverd, waar nog vele jaren plezier aan kan worden beleefd.

 

Vind je dit artikel leuk?

Artikel delen op Facebook
Artikel delen op Linkedin
Artikel delen op WhatsApp
Tieleman