Revant Revalidatie | Breda | Nederland

Dankzij diverse hydrotherapie hulpmiddelen van Tieleman, waaronder een tweetal beweegbare vloeren en een zwembadlift hebben de patiënten van Revant Revalidatie alles binnen handbereik om te werken aan hun revalidatieproces.

Over Revant Revalidatie

Revant Revalidatie richt zich op complexe medische specialistische problematiek. Revant Revalidatie biedt een zorgaanbod in klinische en poliklinische revalidatiediagnostiek, -advisering en -behandeling op het gebied van medisch specialistische revalidatie en revalidatie bij complex longfalen.

Een aangename zwemomgeving

Het water in het hydrotherapiebad van Revant Revalidatie heeft een temperatuur van ongeveer 32 graden Celsius; een weldaad voor de spieren. Doordat het zwembad daarnaast beschikt over een tweetal beweegbare vloeren en meerdere toegankelijkheidshulpmiddelen is Revant in staat om diverse doelgroepen tegelijkertijd te laten revalideren. Zo kunnen longpatiënten hun conditie op pijl houden terwijl patiënten met complexe aandoeningen hun stabiliteit en motorische vaardigheden verbeteren.

Vind je dit artikel leuk?

Artikel delen op Facebook
Artikel delen op Linkedin
Artikel delen op WhatsApp
Tieleman