Mytylschool Ulingshof | Venlo | Nederland

Doordat het zwembad van Mytylschool de Ulingshof is uitgerust met een beweegbare zwembadbodem kunnen de kinderen op de juiste diepte optimaal werken aan hun motorische vaardigheden of hun revalidatie.

Over Mytylschool Ulingshof

Mytylschool Ulingshof is een kindcentrum voor (voortgezet) speciaal onderwijs voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 18 jaar met een lichamelijke, neurologische, cognitieve en/of (ernstig) meervoudige beperking en langdurig somatisch zieke kinderen, geïntegreerd met kinderrevalidatie en zorg.

Op de juiste diepte werken aan motorische vaardigheden of een revalidatie

De temperatuur van het water is ruim 30 graden Celsius; een weldaad voor de spieren. Doordat de bodem verstelbaar is, kunnen de gebruikers van het bad de oefeningen die zij dienen uit te voeren op de juiste diepte voltooien. 

Met behulp van onze luie treden zwembadtrap is het voor de kinderen van de Ulingshof, die moeilijk ter been zijn, mogelijk om op een veilige en comfortabele manier in het water te geraken. Zo kunnen zij samen met hun behandelaar optimaal werken aan hun motorische vaardigheden of revalidatie.

Vind je dit artikel leuk?

Artikel delen op Facebook
Artikel delen op Linkedin
Artikel delen op WhatsApp
Tieleman