Oss – Nederland

Dit unieke combi- indoor/outdoor zwembad (13.00 x 4.00 m) in Oss beschikt over (bijna) alles wat je maar kunt wensen, een beweegbare vloer, geïntegreerde zwembadtrap over de volledige breedte en een fraai uitzicht op de open natuur.

Een zwembad waarbij design en natuur in harmonie leven

Doordat dit zwembad zich zowel binnen als buiten bevindt, was het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze twee ruimtes vloeiend in elkaar zouden overlopen. Een beweegbare vloer met geïntegreerde trap over de volledige breedte paste daarom perfect in de projectscope van het zwembad. In de hoogste (gesloten) stand vormt de vloer namelijk één geheel met het omliggende terras en de omgeving. Je waant je haast in de open natuur van Oss dankzij deze hoogstaande combinaties van techniek en design.

Duurzaam design

Dit esthetische meesterwerk in Oss is niet alleen een prachtig zwembad, het is ook zeer functioneel en duurzaam. Dankzij het hoge isolatievermogen vermindert de beweegbare vloer bijvoorbeeld waterverdamping en warmteverlies, waardoor verwarmingskosten dalen. Verder heeft de vloer een RVS 316L frame dat een levensduur heeft van meer dan 25 jaar. Alleen RVS 316L is geschikt voor gebruik in zwembadwater vanwege de uitstekende weerstand tegen corrosie en chloriden.

Vind je dit artikel leuk?

Artikel delen op Facebook
Artikel delen op Linkedin
Artikel delen op WhatsApp
Tieleman