Gorssel | Nederland

De klant was op zoek naar een unieke multifunctionele zwembadoplossing, waardoor het zwembad kan worden ingezet als terras en hydrotherapiebad. Dankzij onze met natuursteen afgewerkte beweegbare vloer (3 x 6m) kan de klant oefeningen op diverse zwemdieptes veilig uitvoeren.

Een privé hydrotherapiebad dat van alle gemakken is voorzien

Het zwembad in Gorssel bestaat uit een door ons ontwikkelt RVS zwembad met een beweegbare vloer die is uitgerust met een geïntegreerde trap en een uitneembare onderwater loopbrug. Daarnaast hebben we een op maat gemaakte zwembadrolstoel ontwikkeld en is het zwembad voorzien van een Binder Gegenstromlagen & Motoren jetstream. De klant heeft dankzij al deze oplossingen alle faciliteiten in huis om in alle rust de benodigde hydrotherapie-oefeningen uit te voeren. 

Binnen enkele minuten van hydrotherapiebad naar terras 

Wanneer de klant het zwembad niet wenst te gebruiken kan hij de vloer eenvoudig via de bediening in de hoogste (gesloten) positie brengen en de onderwaterloopbrug verwijderen. Het vloerdek kan nu gebruikt worden voor diverse activiteiten, denk hierbij aan het organiseren van een feest of het gebruiken van de vloer als zonnedek ter ontspanning.

Vind je dit artikel leuk?

Artikel delen op Facebook
Artikel delen op Linkedin
Artikel delen op WhatsApp
Tieleman