Koraal | Maastricht | Nederland

Dankzij de zwembadoplossingen van Tieleman is het zwembad van Koraal omgetoverd tot een rustgevende omgeving. De oplossingen lopen uiteen van een geïntegreerde bubbelbank tot zwembadtrappen.

Over Koraal

Bij Koraal biedt men zorg, onderwijs en arbeid aan mensen van alle leeftijden met ernstige (verstandelijke) beperkingen en complexe gedrags- en/of psychiatrische problemen. Dankzij dit unieke integrale aanbod kan Koraal cliënten en leerlingen altijd de juiste ondersteuning bieden die op een bepaald moment in het leven benodigd is. 

 

Een unieke rustgevende ervaring

Met behulp van onze geïntegreerde bubbelbank, onderwaterverlichting, speakers, trappen en leuningen creëert Koraal voor haar cliënten een unieke, veilige en bovenal rustgevende zwemomgeving. Dit zwembad is door ons tevens voorzien van een volledig geautomatiseerde waterbehandelingsinstallatie. Dit wil zeggen dat er een minimaal beroep wordt gedaan op de technische dienst, zij hoeven enkel de processen van de installatie te controleren en zo nu en dan de elektrolyse van zout te voorzien.

Overigens kunnen ook niet-cliënten, die niet in een regulier bad kunnen, gebruik maken van het zwembad.

Vind je dit artikel leuk?

Artikel delen op Facebook
Artikel delen op Linkedin
Artikel delen op WhatsApp
Tieleman