Gemiva | Zoeterwoude | Nederland

Door de combinatie van een tweetal beweegbare zwembadbodems met scheidingswand en een hellingbaan kunnen cliënten van Gemiva onder begeleiding zwemmen en hydrotherapie oefeningen uitvoeren op de juiste zwemdiepte.

Over Gemiva

Gemiva is een instelling voor mensen met een handicap, chronische ziekte of een andere beperking. Op locatie Swetterhage bevindt zich de Duiker. Op deze locatie kunnen mensen met een beperking onder begeleiding zwemmen en sporten.

 

Een veilige zwemomgeving voor een grote variëteit aan zwemmers

Het zwembad beschikt over een tweetal beweegbare zwembadbodems (inclusief uitneembare hekken), een scheidingswand en een hellingbaan. De beweegbare zwembadbodems zijn afzonderlijk van elkaar te verstellen in diepte tot een maximale diepte van 1.40 m. Door de Scheidingswand wordt de open ruimte onder de vloer afgesloten en wordt beknellingsgevaar voorkomen.

Dankzij de twee afzonderlijk beweegbare zwembadbodems is het mogelijk om tegelijkertijd voor verschillende doelgroepen een veilige zwemomgeving te creëren. Het zwembad kent namelijk diverse zwemmers, uiteenlopend van cliënten met een beperking tot dementerende ouderen.

Vind je dit artikel leuk?

Artikel delen op Facebook
Artikel delen op Linkedin
Artikel delen op WhatsApp
Tieleman