Gloucestershire | Engeland

Het binnenzwembad (8.80 x 5.65 m) van deze klant is uitgerust met een maatwerk beweegbare zwembadvloer inclusief geïntegreerde trap waarin de architectuur en de lijnen van de woning naadloos zijn doorgevoerd in het ontwerp.

Een verlengstuk van de leefomgeving

Dankzij de toepassing van de beweegbare zwembadvloer kan de ruimte waarin het binnenzwembad zich bevindt multifunctioneel worden ingezet, wat betekent dat er geen kostbare ruimte verloren gaat. Wanneer de vloer zich onderwater bevindt kan de klant het zwembad volop gebruiken. Wanneer de vloer zich in een gesloten positie bevindt kan de ruimte onder andere dienen als zitkamer of feestlocatie. Een bijkomend voordeel is de beweegbare zwembadvloer een isolerende werking heeft, waardoor de klant bespaart op energiekosten bij een gesloten positie.  

Toegankelijk bij elke gewenste diepte

De beweegbare zwembadvloer is uitgerust met een geïntegreerde zwembadtrap. Waar de vloer traploos in elke gewenste hoogte is te verstellen, blijft elke traptrede op een bepaalde hoogte hangen. Indien de vloer zakt vormt er een trap en wanneer de vloer stijgt nivelleert de trap weer. Op deze manier kan de klant het zwembad veilig betreden ongeacht de gewenste zwemdiepte.

Vind je dit artikel leuk?

Artikel delen op Facebook
Artikel delen op Linkedin
Artikel delen op WhatsApp
Tieleman