BIO Vakantieoord | Arnhem | Nederland

Door de beweegbare zwembadbodem van Tieleman kan BIO Vakantieoord de zwemdiepte afstemmen op de gebruiker. Hierdoor kunnen ouders samen met hun (meervoudig) gehandicapte kind zorgeloos genieten van hun vakantie.

Over BIO Vakantieoord

BIO Vakantieoord verhuurt ruime vakantiebungalows aan ouders met een (meervoudig) gehandicapt kind en aan instellingen die de zorg van ouders overnemen. Het vakantiepark beschikt over een therapeutisch zwembad dat van alle gemakken is voorzien, waardoor de bezoekers optimaal kunnen ontspannen.

 

Feestelijke opening project “Speelplezier”

Op dinsdag 13 juni vond in Arnhem op het Bio Vakantieoord de officiële opening plaats van project Speelplezier. Samen met een aantal kinderen, de bestuursleden van Bio, Edwin Bouw Fonds, Stichting Bio, de leveranciers en de Bio-ambassadeurs werden de gloednieuwe topattracties van het vakantieoord onthuld. Een van deze topattracties is het therapeutisch zwembad.

Zorgeloos van de vakantie genieten dankzij de oplossingen van Tieleman

Zwemmen voelt (met name) voor kinderen met een (meervoudige) handicap bevrijdend. Het water biedt de kinderen ontspanning en zorgt voor bewegingsmogelijkheden zonder valgevaar. Met behulp van onze traploze, beweegbare zwembadbodem stelt BIO Vakantieoord het zwembad eenvoudig in op de gewenste diepte. Mede dankzij onze platformlift, twee zwembadliften en een luie tredentrap, kunnen de kinderen veilig, comfortabel en snel het zwembad betreden. 

Dit alles zorgt er uiteindelijk voor dat gezinnen met hun (meervoudig) gehandicapte kind zorgeloos kunnen genieten van hun vakantie.

Vind je dit artikel leuk?

Artikel delen op Facebook
Artikel delen op Linkedin
Artikel delen op WhatsApp
Tieleman