Royal Antwerp F.C. | Antwerpen | België

Het binnenzwembad van Royal Antwerp Football Club is voorzien van een beweegbare vloer met schuinstelling. Dankzij de schuinstelling is het mogelijk om tijdens een revalidatie te werken met verschillende weerstanden.

Nieuw spelerscomplex Tribune 4

Royal Antwerp Football Club is de oudste Belgische professionele voetbalclub en is gevestigd in Deurne, Antwerpen. Op 29 juni 2021 namen de spelers van Royal Antwerp F.C. intrek in hun nieuwe spelerscomplex genaamd Tribune 4. Dit spelerscomplex biedt bijna alle mogelijke sportieve, technische en ontspanningsfaciliteiten.

De perfecte oplossing voor revalidatietraining

Voor het state-of-the-art spelerscomplex hebben wij een beweegbare vloer met geïntegreerde trap en optie tot schuinstelling ontwikkeld en geplaatst in het revalidatiebad.

Waar de beweegbare vloer traploos in elke gewenste hoogte is te verstellen, blijft elke traptrede op een bepaalde hoogte hangen. Indien de zwembadvloer zakt vormt er een trap en wanneer de zwembadvloer stijgt nivelleert de trap weer. Doordat deze vloer schuin kan worden gesteld, is het mogelijk om bij een revalidatietraining met gevarieerde weerstanden te werken.

Ingebouwde mechanische kleppen voor roldekens

Ook hebben wij mechanische kleppen ontwikkeld en geplaatst voor de roldekens in het dompelbad en het warmtebad. Deze mechanische kleppen dekken een niche in de vloer af, waarin zich de roldekens bevinden.

Deze afwerking is erg veilig, omdat de kier bij de kleppen maximaal 8mm is. De kieren bij andere roldekens zijn vaak erg groot, waardoor onveilige situaties kunnen ontstaan. Daarnaast waarborgt een afwerking met mechanische kleppen voor roldekens een luxueuze uitstraling en zorgen de roldekens voor een aangenaam binnenklimaat.

Vind je dit artikel leuk?

Artikel delen op Facebook
Artikel delen op Linkedin
Artikel delen op WhatsApp
Tieleman