Berlin Medical Center | Abu Dhabi | UAE

Het medische zwembad van dit ziekenhuis is door ons voorzien van een alles-in-één zwembadoplossing. Het modulaire hydrotherapiebad biedt cliënten diverse mogelijkheden om te kunnen revalideren of werken aan hun motoriek.

Over Berlin Medical & Neurological Rehabilitation

Berlin Medical & Neurological Rehabilitation, gevestigd in Abu Dhabi, is een multidisciplinaire medische faciliteit die zeer gespecialiseerde geïntegreerde diensten aanbiedt voor het volledige scala aan medische en neurologische diensten.

Een hydrotherapiebad dat voorzien is van alle gemakken

Patiënten kunnen het hydrotherapiebad betreden via de op maat gemaakte trap. Mocht de patiënt minder mobiel zijn, dan biedt de zwembadlift een uitstekende oplossing om de patiënt ergonomisch, veilig en snel in het water te verplaatsen.

 

Een duurzaam en lichtgewicht karakter

Het zwembad is volledig vervaardigd uit RVS 316, dat uitermate geschikt is voor zwembaden, omdat het uitstekend bestand is tegen chloriden en corrosie. Dit betekent minimaal onderhoud en een maximale levensduur. Door het lichtgewicht karakter van het bassin (dat 10x lichter is dan beton!) kunnen veel constructies het totale gewicht dragen. Kortom, ons modulaire hydrotherapiebad is de ultieme alles-in-één zwembadoplossing voor revalidatiecentra, ziekenhuizen en zorginstellingen.

Vind je dit artikel leuk?

Artikel delen op Facebook
Artikel delen op Linkedin
Artikel delen op WhatsApp
Tieleman