22 Tieleman Logo EN Residential Bronze text - tieleman zwembadtechniek

Elevating your pool experience

Bij Tieleman zijn we toegewijd om de kunst van multifunctionele ruimte opnieuw te definiëren. Wij leggen uw visie vast en brengen die tot leven door uw zwembad tot een ultieme ervaring te engineeren. Laat u inspireren en ontdek de mogelijkheden van Tieleman Zwembadtechniek.

Of u nu op zoek bent naar een beweegbare vloer met een geïntegreerd zonnedek, romeinse trap, bewegende bar, jacuzzi, fontein, lounge area of een acryl raam/beweegbare vloer combinatie, Tieleman engineert het allemaal.

Onze producten

Bekijk onze projecten

Gorssel rvs zwembad beweegbare vloer 11 - tieleman zwembadtechniek

Gorssel | Nederland

De klant was op zoek naar een unieke multifunctionele zwembadoplossing, waardoor het zwembad kan worden ingezet als terras en hydrotherapiebad. Dankzij onze met natuursteen afgewerkte beweegbare vloer (3 x 6m) kan de klant oefeningen op diverse zwemdieptes veilig uitvoeren.

Particulier beweegbare vloer Engeland Glouchestershire 02 - tieleman zwembadtechniek

Gloucestershire | Engeland

Het binnenzwembad (8.80 x 5.65 m) van deze klant is uitgerust met een maatwerk beweegbare zwembadvloer inclusief geïntegreerde trap waarin de architectuur en de lijnen van de woning naadloos zijn doorgevoerd in het ontwerp.

Antwerpen RAFC front view open - tieleman zwembadtechniek

Royal Antwerp F.C. | Antwerpen | België

Het binnenzwembad van Royal Antwerp Football Club is voorzien van een beweegbare vloer met schuinstelling. Dankzij de schuinstelling is het mogelijk om tijdens een revalidatie te werken met verschillende weerstanden.

Tieleman