22 Tieleman Logo EN Residential Bronze text - tieleman zwembadtechniek

Elevating your pool experience

Bij Tieleman zijn we toegewijd om de kunst van multifunctionele ruimte opnieuw te definiëren. Wij leggen uw visie vast en brengen die tot leven door uw zwembad tot een ultieme ervaring te engineeren. Laat u inspireren en ontdek de mogelijkheden van Tieleman Zwembadtechniek.

Of u nu op zoek bent naar een beweegbare vloer met een geïntegreerd zonnedek, romeinse trap, bewegende bar, jacuzzi, fontein, lounge area of een acryl raam/beweegbare vloer combinatie, Tieleman engineert het allemaal.

Onze producten

Bekijk onze projecten

Gorssel rvs zwembad beweegbare vloer 03 - tieleman zwembadtechniek

Nederland | Gorssel

De klant was op zoek naar een unieke multifunctionele zwembadoplossing, waardoor het zwembad kan worden ingezet als terras en hydrotherapiebad. Dankzij onze met natuursteen afgewerkte beweegbare vloer (3 x 6m) kan de klant oefeningen op diverse zwemdieptes veilig uitvoeren.

Particulier beweegbare vloer Engeland Glouchestershire 02 - tieleman zwembadtechniek

Engeland | Gloucestershire

Het binnenzwembad (8,80 x 5,65m) van deze klant is uitgerust met een maatwerk beweegbare zwembadvloer inclusief geïntegreerde trap waarin de architectuur en de lijnen van de woning naadloos zijn doorgevoerd in het ontwerp.

Particulier Israel beweegbare vloer zonnedek 10 - tieleman zwembadtechniek

Israël | Tel Aviv

Dit bijzondere buitenzwembad beschikt over een beweegbare vloer, zonnedek, onderbroken onderwater raam en een geïntegreerde trap. De uitdaging bij dit project zat in het combineren van deze verschillende onderdelen.

Tieleman