Tieleman_Goud_NL-EN

De hoogste kwaliteit, voor uw privézwembad

Wij begrijpen als geen ander dat u investeert in de esthetiek, functionaliteit en veelzijdigheid van uw privézwembad en uw woonomgeving. Uw privézwembad en uw woonomgeving zijn ten slotte dé plekken waar u geniet van uw vrije tijd. Laat u inspireren en ontdek de onbegrensde mogelijkheden van Tieleman Zwembadtechniek. Onze op maat gemaakte beweegbare vloeren en vele andere hoogwaardige zwembadoplossingen bieden u het ultieme gevoel van vrijheid en luxe.

Onze producten

Bekijk onze projecten

Engeland | Gloucestershire

Het binnenzwembad (8,80m x 5,65m x 1,70m) van deze klant is uitgerust met een maatwerk beweegbare zwembadvloer inclusief geïntegreerde trap waarin de architectuur en de lijnen van de woning naadloos zijn doorgevoerd in het ontwerp.

Israël | Tel Aviv

Dit bijzondere buitenzwembad beschikt over een beweegbare vloer, zonnedek, onderbroken onderwater raam (10m x 3m x 0.3m) en een geïntegreerde trap. De uitdaging bij dit project zat in het combineren van deze verschillende onderdelen.

Israël | Tel Aviv (2)

Voor dit project in het buitenland (Israël) hebben wij een particulier buitenzwembad voorzien van een beweegbare vloer (20m x 6m). De vloer is traploos verstelbaar op elke gewenste diepte tot 1.80m.

België | Royal Antwerp F.C.

Het binnenzwembad van Royal Antwerp Football Club is voorzien van een beweegbare vloer met schuinstelling. Dankzij de schuinstelling is het mogelijk om tijdens een revalidatie te werken met verschillende weerstanden.