22 Tieleman Logo EN Residential Bronze text - tieleman zwembadtechniek

Elevating your pool experience

Bij Tieleman zijn we toegewijd om de kunst van multifunctionele ruimte opnieuw te definiëren. Wij leggen uw visie vast en brengen die tot leven door uw zwembad tot een ultieme ervaring te engineeren. Laat u inspireren en ontdek de mogelijkheden van Tieleman Zwembadtechniek.

Of u nu op zoek bent naar een beweegbare vloer met een geïntegreerd zonnedek, romeinse trap, bewegende bar, jacuzzi, fontein, lounge area of een acryl raam/beweegbare vloer combinatie, Tieleman engineert het allemaal.

Onze producten

Bekijk onze projecten

Residential movable floor Lauingen Germany Tieleman 03 - tieleman zwembadtechniek

Lauingen | Duitsland

Dit binnenzwembad (10.00 x 4.00 m) bevindt zicht in Lauingen Duitsland achter een prachtige glazen pui, waardoor de binnenruimte opgaat in het rustgevende landschap. Deze particuliere beweegbare vloer is uitgerust met een locking-systeem voor extra draagkracht. Binnenkort volgt meer over dit project.

Residential movable floor in Oss the Netherlands 03 - tieleman zwembadtechniek

Oss – Nederland

Dit unieke combi- indoor/outdoor zwembad (13.00 x 4.00 m) in Oss beschikt over (bijna) alles wat je maar kunt wensen, een beweegbare vloer, geïntegreerde zwembadtrap over de volledige breedte en een fraai uitzicht op de open natuur.

Antwerpen RAFC front view open - tieleman zwembadtechniek

Royal Antwerp F.C. | Antwerpen | België

Het binnenzwembad van Royal Antwerp Football Club is voorzien van een beweegbare vloer met schuinstelling. Dankzij de schuinstelling is het mogelijk om tijdens een revalidatie te werken met verschillende weerstanden.

Tieleman