22 Tieleman Logo EN Residential Bronze text - tieleman zwembadtechniek

Elevating your pool experience

Bij Tieleman zijn we toegewijd om de kunst van multifunctionele ruimte opnieuw te definiëren. Wij leggen uw visie vast en brengen die tot leven door uw zwembad tot een ultieme ervaring te engineeren. Laat u inspireren en ontdek de mogelijkheden van Tieleman Zwembadtechniek.

Of u nu op zoek bent naar een beweegbare vloer met een geïntegreerd zonnedek, romeinse trap, bewegende bar, jacuzzi, fontein, lounge area of een acryl raam/beweegbare vloer combinatie, Tieleman engineert het allemaal.

Onze producten

Bekijk onze projecten

Beweegbare zwembadbodem Uden Nederland Tieleman 02 - tieleman zwembadtechniek

Uden | Nederland

In het zuiden van Nederland in de plaats Uden wordt op dit moment de hand gelegd aan een binnenzwembad (8.00 x 4.00 m) met een beweegbare vloer. Binnenkort volgt meer over dit project.

Gorssel rvs zwembad beweegbare vloer 11 - tieleman zwembadtechniek

Gorssel | Nederland

De klant was op zoek naar een unieke multifunctionele zwembadoplossing, waardoor het zwembad kan worden ingezet als terras en hydrotherapiebad. Dankzij onze met natuursteen afgewerkte beweegbare vloer (3 x 6m) kan de klant oefeningen op diverse zwemdieptes veilig uitvoeren.

Bahamas Double movable floor under construction 01 - tieleman zwembadtechniek

Lyford Cay | Bahama’s

Dit wordt een van onze meest intrigerende projecten tot nu toe, bestaande uit een zwembad met een binnenmaat van 15.24 x 7.92 m wat voorzien is van een aantal opmerkelijke kenmerken, waaronder twee beweegbare vloeren en vier geïntegreerde trappen. Binnenkort volgt meer over dit project.

Tieleman