Maak kennis met
Tieleman zwembadtechniek

Visie

Wereldwijd de nieuwe standaard zetten voor kwaliteit van beweegbare zwembadvloeren en daarmee Tieleman tot een begrip binnen de zwembadbranche maken.

Missie

Het ontzorgen van klanten op het gebied van zwembadtechniek middels een oplossing op maat die de verwachting en wens van de klant waarmaken.

Kernwaarden

Ambitieuze doelen vragen om gedreven mensen met kennis. Wij zijn de enige specialist op het gebied van zwembadtechnologie, die alles zelf in huis heeft om u van A tot Z te ondersteunen.

Geen project is hetzelfde, daarom staat de wens van de klant bij ons centraal. Doordat wij de productie in eigen beheer hebben, kunnen we een snelle doorloop van uw unieke en op maat gemaakte project waarborgen.

Dankzij onze korte lijnen kunnen we snel reageren, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. We passen ons makkelijk aan veranderende omstandigheden aan en zoeken actief naar oplossingen.

We streven naar marktleiderschap in kwaliteit door ervoor te zorgen dat wij het gewone, ongewoon goed doen. Door meer dan 50 jaar ervaring zijn wij in staat om medisch gecertificeerde topkwaliteit te leveren.

We zijn een jong en gedreven team dat met een flinke dosis passie voor zwembadtechnologie een frisse wind door uw projecten kan blazen!

De Geschiedenis van Tieleman Zwembadtechniek

Tieleman Zwembadtechniek werd in 1970 opgericht door de familie Zilvold. In 1993 verwierf de familie Tieleman de activa, verhoogde de voortdurende inspanningen om de nieuwe technologie te ontwikkelen, introduceerde nieuwe technologieën en stemde de serviceovereenkomsten af op de eisen van hun klanten.

In 2017 trad een nieuwe en jongere generatie Tieleman in de voetsporen van hun voorgangers, wat resulteerde in een frisse nieuwe kijk op de zwembadindustrie.

Vandaag de dag is Tieleman niet alleen succesvol met zijn state of the art hydrotherapeutische apparatuur. Tieleman heeft ook de aandacht getrokken van een breed scala van klanten die niet noodzakelijkerwijs betrokken zijn bij de medische of therapeutische branche. Bijvoorbeeld hotels, voetbalclubs, openbare zwembaden en particulieren. Al onze producten worden nog steeds in eigen beheer geproduceerd, waardoor wij onze kwaliteit, service en korte levertijden kunnen garanderen, inclusief unieke op maat gemaakte projecten.

Bekijk onze projecten

Israël | Tel Aviv

Dit bijzondere buitenzwembad beschikt over een beweegbare vloer, zonnedek, onderbroken onderwater raam (10m x 3m x 0.3m) en een geïntegreerde trap. De uitdaging bij dit project zat in het combineren van deze verschillende onderdelen.

Jeroen Bosch Ziekenhuis | Den Bosch

Mede dankzij twee afzonderlijk beweegbare vloeren met scheidingswand, kunnen verschillende patiënten van het Jeroen Bosch Ziekenhuis tegelijkertijd werken aan hun revalidatie of deelnemen aan een therapiesessie.

Beweegbare zwembadbodem_Basalt Revalidatie Leiden

Basalt Revalidatie | Leiden

Door de combinatie van meerdere beweegbare zwembadbodems en scheidingswanden, is het voor Basalt Revalidatie (Leiden) mogelijk om tegelijkertijd verschillende therapiesessie te geven aan diverse zwemmers.

Zij gingen u voor