Maak kennis met
Tieleman zwembadtechniek

Visie

Wereldwijd de nieuwe standaard zetten voor kwaliteit van beweegbare zwembadvloeren en daarmee Tieleman tot een begrip binnen de zwembadbranche maken.

Missie

Het ontzorgen van klanten op het gebied van zwembadtechniek middels een oplossing op maat die de verwachting en wens van de klant waarmaken.

Kernwaarden

Ambitieuze doelen vragen om gedreven mensen met kennis. Wij zijn de enige specialist op het gebied van zwembadtechnologie, die alles zelf in huis heeft om u van A tot Z te ondersteunen.

Geen project is hetzelfde, eindeloos maatwerk is dan ook een filosofie die breed vertegenwoordigd wordt binnen het assortiment beweegbare vloeren van Tieleman. Doordat we de productie in eigen beheer hebben, kunnen we een snelle doorloop van uw unieke en op maat gemaakte project waarborgen.

Dankzij onze korte lijnen kunnen we snel reageren, zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. We passen ons makkelijk aan veranderende omstandigheden aan en zoeken actief naar oplossingen.

We streven naar marktleiderschap in kwaliteit door ervoor te zorgen dat wij het gewone, ongewoon goed doen. Door meer dan 50 jaar ervaring zijn wij in staat om medisch gecertificeerde topkwaliteit te leveren.

We zijn een jong en gedreven team dat met een flinke dosis passie voor zwembadtechnologie een frisse wind door uw projecten kan blazen!

De Geschiedenis van Tieleman Zwembadtechniek

Tieleman Zwembadtechniek is opgericht in het jaar 1970. De markt had destijds vraag naar hoogwaardige en veilige producten voor hydrotherapeutische doeleinden. Tieleman besloot in een vroeg stadium al om er alles aan te doen om deze wens te vervullen. Men begon daarom destijds met een focus op het ontwikkelen en fabriceren van deze hoogwaardige medische hydrotherapie producten. De producten ondergingen een intensieve controle van basismateriaal tot eindproduct. Hierdoor kon Tieleman de gevraagde topkwaliteit leveren, waarborgen en garanderen.

Buiten het leveren van topkwaliteit richtte Tieleman zich destijds al op het ontzorgen van klanten door mee te denken en praktische oplossingen aan te dragen. Mede door het leveren van zeer goede kwaliteit, de nieuwste technieken en service op maat is de organisatie uitgegroeid tot het bedrijf wat het nu is. Dit alles heeft Tieleman gemaakt tot een onmiskenbare schakel voor professioneel maatwerk in de zwembadbranche.

Sinds 2017 wordt Tieleman geleid door de 3e generatie eigenaren. Vandaag de dag is Tieleman niet alleen succesvol met zijn state of the art hydrotherapeutische apparatuur. Tieleman heeft ook de aandacht getrokken van een breed scala van klanten die niet noodzakelijkerwijs betrokken zijn bij de therapeutische branche. Bijvoorbeeld particulieren, hotels, voetbalclubs en openbare zwembaden. De productie is nog altijd in het eigen beheer, waardoor Tieleman volledige controle heeft over het proces, wat zorgt voor een snelle doorloop van unieke op maat gemaakte projecten.

Bekijk onze projecten

Particulier Israel beweegbare vloer zonnedek 10 - tieleman zwembadtechniek

Israël | Tel Aviv

Dit bijzondere buitenzwembad beschikt over een beweegbare vloer, zonnedek, onderbroken onderwater raam en een geïntegreerde trap. De uitdaging bij dit project zat in het combineren van deze verschillende onderdelen.

Commercieel Corendon waterbehandeling 02 - tieleman zwembadtechniek

Corendon Village Hotel

Het binnenzwembad van het Corendon Village Hotel in Badhoevedorp is door ons voorzien van een volledig geautomatiseerde waterbehandelingsinstallatie en een zoutelektrolyse met proportionele aansturing.

Koraal_Maasveld-04

Koraal | Maastricht

Dankzij de zwembadoplossingen van Tieleman is het zwembad van Koraal omgetoverd tot een rustgevende omgeving. De oplossingen lopen uiteen van een geïntegreerde bubbelbank tot zwembadtrappen.

Zij gingen u voor

Tieleman