Tieleman_Wit_NLZWEMBADTECHNIEK

Dé standaard voor openbare zwembaden en recreatiebaden!

Commerciële zwembaden hebben door onregelmatig gebruik en grote diversiteit aan zwemmers veel behoefte aan hoogwaardige zwembadtechniek. Dankzij onze ruim 50 jaar ervaring in de medische sector, kunnen we ook voor openbare zwembaden en recreatiebaden producten ontwikkelen met een medisch gecertificeerde kwaliteit. Zo weet u zeker dat uw zwembad en zwembadwater aan de hoogste eisen voldoen!

Onze producten

Bekijk onze projecten

Trapzwembad commercieel Grand hotel Amrath

Grand Hotel Amrath

Het Grand Hotel Amrath is door ons voorzien van een gegrafeerde zwembadtrap op maat en een waterbehandelingsinstallatie. Om het ultieme relax gevoel te waarborgen zijn tevens verschillende jetstreams geplaatst.

Commercieel Corendon waterbehandeling 02 - tieleman zwembadtechniek

Corendon Village Hotel

Het binnenzwembad van het Corendon Village Hotel in Badhoevedorp is door ons voorzien van een volledig geautomatiseerde waterbehandelingsinstallatie en een zoutelektrolyse met proportionele aansturing.

Commercieel Steigenberger waterbehandeling en elektrolyse 02 - tieleman zwembadtechniek

Steigenberger Airport Hotel 

In 2021 is de technische ruimte van het Steigenberger Airport Hotel voorzien van een volledig nieuwe waterbehandelingsinstallatie. Dankzij de proportionele aansturing van de zoutelektrolyse worden schommelingen in de chloorwaarde tot een minimum beperkt.

zij gingen u voor

Tieleman