Tieleman_Wit_NLZWEMBADTECHNIEK

Dé standaard voor openbare zwembaden en recreatiebaden!

Commerciële zwembaden hebben door onregelmatig gebruik en grote diversiteit aan zwemmers veel behoefte aan hoogwaardige zwembadtechniek. Dankzij onze ruim 50 jaar ervaring in de medische sector, kunnen we ook voor olympische zwembaden, wedstrijdbaden en openbare zwembaden en hotels producten ontwikkelen met een medisch gecertificeerde kwaliteit. Zo weet u zeker dat uw zwembad en zwembadwater aan de hoogste eisen voldoen!

Onze producten

Bekijk onze projecten

Trapzwembad commercieel Grand hotel Amrath

Grand Hotel Amrath | Amsterdam | Nederland

Het Grand Hotel Amrath is door ons voorzien van een gegrafeerde zwembadtrap op maat en een waterbehandelingsinstallatie. Om het ultieme relax gevoel te waarborgen zijn tevens verschillende jetstreams geplaatst.

Commercieel Steigenberger waterbehandeling en elektrolyse 02 - tieleman zwembadtechniek

Steigenberger Airport Hotel | Amsterdam | Nederland

In 2021 is de technische ruimte van het Steigenberger Airport Hotel voorzien van een volledig nieuwe waterbehandelingsinstallatie. Dankzij de proportionele aansturing van de zoutelektrolyse worden schommelingen in de chloorwaarde tot een minimum beperkt.

Public pool with movable floor for competition swimming in Norway

Øksnes | Noorwegen

De openbare zwemfaciliteit in de Noorse plaats Øksnes wordt voorzien van een beweegbare vloer van 25.00 x 5.00 m met een scharnierende keerwand en een platformlift voor rolstoelgebruikers. Verder zal dit zwembad twee verschillende temperatuurzones hebben. Meer over dit project volgt binnenkort.

Zij gingen u voor

Zij gingen u voor

Tieleman