Jeroen Bosch Hospital | Den Bosch

Due to two separately movable floors with a bulkhead, various patients of the Jeroen Bosch Hospital can work on their rehabilitation or participate in a therapy session simultaneously.

About Jeroen Bosch Hospital

The Jeroen Bosch Hospital (named after the painter Jeroen Bosch) is a general hospital in den Bosch. The hospital has a serving area for more than 360,000 inhabitants and has, in addition to the main branch, several branch offices.

 

One swimming pool for various target groups

For the rehabilitation of different patients of the hospital, we developed two separate movable floors with a bulkhead. This allows various target groups to safely enter the pool at the same time for rehabilitation or therapy sessions.

The bulkhead moves along with the floor which is closest to the surface. Due to the bulkhead, there is no gap between the movable floors and the risk of entrapment is excluded.

In addition, the two self-adjusting stairs allow the patients to enter the pool comfortably, safely and quickly.

Do you like this article?

Share article on Facebook
Share article on Linkedin
Share article on WhatsApp