Dealers

Tieleman Zwembadtechniek is een Nederlands familiebedrijf wat is opgericht in 1970 en sindsdien hoogwaardige zwembadoplossingen ontwikkelt en installeert voor de medische, particuliere en commerciële markt. Tieleman werkt daarbij enkel samen met betrouwbare, gerenommeerde en hoogwaardige dealers. 

Dankzij een zorgvuldig geselecteerd dealernetwerk is Tieleman in staat om de hoogste kwaliteit te garanderen, waar ook ter wereld. Hooi

Tieleman office The Netherlands - tieleman zwembadtechniek

VIND JOUW DEALER HIER

Staat uw gewenste dealer er niet bij of wilt u liever rechtstreeks contact met Tieleman? Neem dan contact op via info@tzhbv.nl

0 +
Tevreden klanten
0
Dealers wereldwijd

BENIEUWD NAAR DEALER MOGELIJKHEDEN? VUL ONDERSTAAND FORMULIER IN.

Tieleman zwembadtechniek ondersteunt van A tot Z

Met meer dan 50 jaar ervaring, is Tieleman de enige specialist op het gebied van zwembadtechnologie, die alles zelf in huis heeft om u van A tot Z te ondersteunen. Tijdens de ontwerpfase denken we mee over regelgeving, bouwadvies en een efficiënte zwembadinrichting. De ontwikkeling en productie van hulpmiddelen, zoals de waterbehandelingsinstallatie, beweegbare bodems en modulaire baden, ligt bij ons. En dan voeren we ook zelf de onderhoudswerkzaamheden uit.

Kennis maken? Neem vrijblijvend
contact op!

Bekijk onze Projecten

Beweegbare zwembadbodem_De-Duiker_Zoeterwoude-04

Gemiva | Zoeterwoude | Nederland

Door de combinatie van een tweetal beweegbare zwembadbodems met scheidingswand en een hellingbaan kunnen cliënten van Gemiva onder begeleiding zwemmen en hydrotherapie oefeningen uitvoeren op de juiste zwemdiepte.

Beweegbare zwembadbodem_therapiebad_Tieleman-06

ASVZ | Sliedrecht | Nederland

Met behulp van de therapeutische beweegbare vloer met geïntegreerde trap- en staranden en de zwembadlift is het zwembad van ASVZ te Sliedrecht op een veilige manier toegankelijk gemaakt voor cliënten met een handicap.

Zwembadtrap bij hydrotherapiebad van zorginstelling Koraal Maastricht

Koraal | Maastricht | Nederland

Dankzij de zwembadoplossingen van Tieleman is het zwembad van Koraal omgetoverd tot een rustgevende omgeving. De oplossingen lopen uiteen van een geïntegreerde bubbelbank tot zwembadtrappen.

Tieleman