Multifunctionele ruimtes creëren voor alle soorten zwembaden

Heb je je ooit afgevraagd waarom steeds meer zwembaden één of zelfs meerdere beweegbare vloeren hebben? Het antwoord is simpel, de mogelijkheid om multifunctionele zwembadruimtes te creëren. Om de veelzijdigheid van beweegbare vloeren in beeld te brengen, zijn wij op de website van Pool Magazine dieper ingegaan op drie verschillende soorten zwembaden, therapiebaden, particuliere zwembaden en zwembaden voor commercieel gebruik.
13 november 2023
Leestijd: 7 minuten
Het volledige artikel lezen?

Pool Magazine™ is de toonaangevende, actuele nieuwsbron voor zwembadnieuws en zwembadartikelen in de Verenigde Staten. Het artikel beschrijft onder andere de voordelen van beweegbare vloeren en hoe een beweegbare vloer efficiënt kan worden ingezet voor een gevarieerd dagprogramma. Klik op onderstaande knop om het artikel (gratis) te lezen en alles te leren over de mogelijkheden voor jouw zwembad. 

Blijf op de hoogte

Profiteer van meer dan 50 jaar aan ervaring in ontwerp, installatie en onderhoud van beweegbare vloeren en andere innovatieve zwembadoplossingen. Ontdek de kwaliteit en het vakmanschap waarmee Tieleman al sinds 1970 toonaangevende zwembadoplossingen installeert bij klanten over de hele wereld. Blijf op de hoogte en volg team Tieleman op InstagramLinkedIn en Facebook of neem vandaag nog contact op om meer te weten te komen over onze beweegbare vloeren.

Picture of Geschreven door:
Geschreven door:

Koen - Marketing en Communicatie

Vind je dit artikel leuk?

Artikel delen op Facebook
Artikel delen op Linkedin
Artikel delen op WhatsApp
Tieleman