Beweegbare zwembadvloer particulier

Met een beweegbare zwembadvloer Creëert u een stijlvolle, multifunctionele leefruimte

Met een beweegbare zwembadvloer transformeert u uw privézwembad in slechts enkele minuten tot een terras, een feestlocatie of een ondiep bad voor uw kinderen. 

Stelt u zich eens voor… de mogelijkheid om uw zwembad te veranderen in een terras, feestlocatie of kinderbad. Een verstelbare vloer voegt een multi-functionele ruimte toe aan uw leefomgeving. Als de vloer zich onder water bevindt, kan er volop gebruik gemaakt worden van het zwembad. De bodem is op verschillende waterniveaus af te stellen, zodat kinderen de mogelijkheid hebben om te spelen in ondiep water. Wanneer de vloer aan het oppervlak is, is het zwembad uit het zicht en kan de vloer als uitbreiding van uw leefruimte gebruikt worden.

Onze technologie maakt het mogelijk om de afwerking van de vloer naar eigen stijl en smaak te kiezen. Zo is het mogelijk om de vloer een geheel te laten vormen met de omgeving. Een aantal mogelijkheden zijn hardsteen, keramische tegels, mozaïek en hout.

Ontwerp zonder titel (89)Ontwerp zonder titel (90)

Voordelen van onze
beweegbare zwembadvloeren

Al onze producten overtreffen de Europese kwaliteits- en veiligheidseisen voor zwembaduitrusting geïnstalleerd in openbare en medische zwembaden (de NEN-EN 13451).

Door de bodem in hoogte te verstellen, kunt u het zwembad minder diep maken. Daarmee vergroot u de veiligheid van kwetsbare gebruikers, zoals kinderen en cliënten met een handicap.

Het ontwerpen en fabriceren van zwembadvloeren ligt volledig in ons eigen beheer. Dit betekent dat we alle mogelijke wensen en afmetingen kunnen leveren.

De geïsoleerde vloer zorgt ervoor dat onderliggend water warmte vasthoudt, er geen vuil in kan komen en dat chloor niet verdampt. Zo bespaart u op energie- en waterkosten.

Onze beweegbare zwembadbodems zijn ontwikkeld met zo min mogelijk beweegbare onderdelen. Slijtage en onderhoud worden zo tot een minimum beperkt.

Bij onze drijvende vloeren hangen geen kabels in het zicht. Dit ziet er niet alleen mooier uit, maar het is ook veiliger voor de gebruikers.

Voor de aandrijving van onze beweegbare zwembadbodems wordt gebruik gemaakt van water (en geen olie). Hierdoor is watervervuiling en aantasting van het bassin onmogelijk.

Of het nu om swim-out benches (zitbanken) of geïntegreerde zonneterrassen gaat. Of juist om therapeutische hulpmiddelen of trappen. U heeft de keuze uit tal van uitbreidingsmogelijkheden.

Tieleman zwembadtechniek ondersteunt van A tot Z

Met meer dan 50 jaar ervaring, is Tieleman de enige specialist op het gebied van zwembadtechnologie, die alles zelf in huis heeft om u van A tot Z te ondersteunen. Tijdens de ontwerpfase denken we mee over regelgeving, bouwadvies en een efficiënte zwembadinrichting. De ontwikkeling en productie van hulpmiddelen, zoals de waterbehandelingsinstallatie, beweegbare bodems en modulaire baden, ligt bij ons. En dan voeren we ook zelf de onderhoudswerkzaamheden uit.

Kennis maken?
Neem vrijblijvend
contact op!

Bekijk onze projecten

Engeland | Gloucestershire

Het binnenzwembad (8,80m x 5,65m x 1,70m) van deze klant is uitgerust met een maatwerk beweegbare zwembadvloer inclusief geïntegreerde trap waarin de architectuur en de lijnen van de woning naadloos zijn doorgevoerd in het ontwerp.

Israël | Tel Aviv

Dit bijzondere buitenzwembad beschikt over een beweegbare vloer, zonnedek, onderbroken onderwater raam (10m x 3m x 0.3m) en een geïntegreerde trap. De uitdaging bij dit project zat in het combineren van deze verschillende onderdelen.

Israël | Tel Aviv (2)

Voor dit project in het buitenland (Israël) hebben wij een particulier buitenzwembad voorzien van een beweegbare vloer (20m x 6m). De vloer is traploos verstelbaar op elke gewenste diepte tot 1.80m.