Beweegbare vloer commercieel zwembad

Maak van uw zwemzaal een multifunctionele ruimte!

Een beweegbare zwembadbodem is de perfecte aanvulling voor ieder commercieel zwembad. Of het nu om een openbaar zwembad, spa- & wellness center of een hotel, met een beweegbare zwembadvloer stelt u moeiteloos elke gewenste diepte van het zwembad in (zelfs tot een niveau zonder water!). Zo wordt uw zwemzaal multifunctioneel en kunt u een breder scala aan klanten aantrekken.

Ter illustratie: u kunt de waterdiepte ’s ochtends instellen op een diepte van twee meter, waardoor de zwemmers baantjes kunnen trekken. In de middag kunt u de diepte instellen op 0,5 meter, waardoor het mogelijk is om zwemles te geven aan kinderen. Dit leidt tot een grotere diversiteit aan zwemmers en u haalt meer rendement uit het zwembad.

Voordelen van onze
beweegbare zwembadvloeren

Al onze producten overtreffen de Europese kwaliteits- en veiligheidseisen voor zwembaduitrusting geïnstalleerd in openbare en medische zwembaden (de NEN-EN 13451).

Door de bodem in hoogte te verstellen, kunt u het zwembad minder diep maken. Daarmee vergroot u de veiligheid van kwetsbare gebruikers, zoals kinderen en cliënten met een handicap.

Of u nu een kunststofafwerking of een finish van hardsteen, keramische tegels, mozaïek of hout zoekt. Bij ons kunt u een stijl kiezen die bij uw zwembad past!

De geïsoleerde vloer zorgt ervoor dat onderliggend water warmte vasthoudt, er geen vuil in kan komen en dat chloor niet verdampt. Zo bespaart u op energie- en waterkosten.

Onze beweegbare zwembadvloeren zijn ontwikkeld met zo min mogelijk beweegbare onderdelen. Slijtage en onderhoud worden zo tot een minimum beperkt.

Bij onze drijvende vloeren hangen geen kabels in het zicht. Dit ziet er niet alleen mooier uit, maar het is ook veiliger voor de gebruikers.

Voor de aandrijving van onze beweegbare zwembadbodems wordt gebruik gemaakt van water (en geen olie). Hierdoor is watervervuiling en aantasting van het bassin onmogelijk.

Swim-out benches (zitbanken), geïntegreerde zonneterrassen, bubbelbaden, trappen en nog veel meer. U heeft de keuze uit tal van uitbreidingsmogelijkheden bij uw beweegbare zwembadvloer!

Verdubbel de flexibiliteit van de exploitant

De installatie van een beweegbare zwembadvloer of zelfs meerdere beweegbare zwembadvloeren verdubbelt de flexibiliteit van de exploitant om verschillende zwemlessen in hetzelfde bad op hetzelfde moment te plannen. Dit zal een aanzienlijke invloed hebben op het dagelijkse zwemprogramma.

Tieleman zwembadtechniek ondersteunt van A tot Z

Met meer dan 50 jaar ervaring, is Tieleman de enige specialist op het gebied van zwembadtechnologie, die alles zelf in huis heeft om u van A tot Z te ondersteunen. Tijdens de ontwerpfase denken we mee over regelgeving, bouwadvies en een efficiënte zwembadinrichting. De ontwikkeling en productie van hulpmiddelen, zoals de waterbehandelingsinstallatie, beweegbare bodems en modulaire baden, ligt bij ons. En dan voeren we ook zelf de onderhoudswerkzaamheden uit.

Kennis maken? Neem vrijblijvend contact op!

Bekijk onze Projecten

Trapzwembad commercieel Grand hotel Amrath

Grand Hotel Amrath

Het Grand Hotel Amrath is door ons voorzien van een gegrafeerde zwembadtrap op maat en een waterbehandelingsinstallatie. Om het ultieme relax gevoel te waarborgen zijn tevens verschillende jetstreams geplaatst.

Commercieel Corendon waterbehandeling 02 - tieleman zwembadtechniek

Corendon Village Hotel

Het binnenzwembad van het Corendon Village Hotel in Badhoevedorp is door ons voorzien van een volledig geautomatiseerde waterbehandelingsinstallatie en een zoutelektrolyse met proportionele aansturing.

Commercieel Steigenberger waterbehandeling en elektrolyse 02 - tieleman zwembadtechniek

Steigenberger Airport Hotel 

In 2021 is de technische ruimte van het Steigenberger Airport Hotel voorzien van een volledig nieuwe waterbehandelingsinstallatie. Dankzij de proportionele aansturing van de zoutelektrolyse worden schommelingen in de chloorwaarde tot een minimum beperkt.

Tieleman