Basalt Revalidatie | Leiden

Door de combinatie van meerdere beweegbare zwembadbodems en scheidingswanden, is het voor Basalt Revalidatie (Leiden) mogelijk om tegelijkertijd verschillende therapiesessie te geven aan diverse zwemmers.

Over Basalt Revalidatie

Basalt Revalidatie is een expertisecentrum met tien locaties in Zuid-Holland voor medisch specialistische revalidatiezorg. Bij Basalt Revalidatie worden cliënten behandeld met complexe motorische en/of cognitieve beperkingen.

 

Tegelijkertijd verschillende therapiesessies verzorgen

Het zwembad van Basalt Revalidatie, locatie Leiden, is in 2002 door ons voorzien van twee afzonderlijk beweegbare zwembadbodems (inclusief uitneembare hekken), scheidingswanden, twee luie treden zwembadtrappen en een zwembadlift. Door de Scheidingswand wordt de open ruimte onder de vloer afgesloten en wordt beknellingsgevaar voorkomen.

Hierdoor kan Basalt Revalidatie tegelijkertijd verschillende therapiesessies geven en kunnen cliënten veilig het bad betreden, ongeacht de zwemdiepte. De combinatie van deze zwembadoplossingen stel Basalt Revalidatie in staat om efficiënter te werk te gaan, waardoor men optimale zorg kan bieden aan de cliënten.

Vind je dit artikel leuk?

Artikel delen op Facebook
Artikel delen op Linkedin
Artikel delen op WhatsApp
Tieleman